RESTORANLAR - PIZZA & FAST FOOD - ARNAVUTLUK

Allrestaurants - TEK ZGARA  - Tirana, ARNAVUTLUK

TEK ZGARA (GENEL)

Adres: Rruga Kavajes 121, Tirana, ARNAVUTLUK
Telefon: +355699484792 Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: http://fb.com/ZgaraTirones2 Email: *

Tek Zgara Tirones, a cozy restaurant very close to the center. This restaurant offers a variety of delicious Albanian, Mediterranean traditional cooki...

Allrestaurants - TEK ZGARA  - Tirana, ARNAVUTLUK Allrestaurants - TEK ZGARA  - Tirana, ARNAVUTLUK Allrestaurants - TEK ZGARA  - Tirana, ARNAVUTLUK Allrestaurants - TEK ZGARA  - Tirana, ARNAVUTLUK Allrestaurants - TEK ZGARA  - Tirana, ARNAVUTLUK
Sizce Restoran: (-/-)
Allrestaurants - SPAGHETTI WESTERN - Tirana, ARNAVUTLUK

SPAGHETTI WESTERN (GENEL)

Adres: Rruga Pjeter Bogdani Nr 13, Tirana, ARNAVUTLUK
Telefon: +355682072000 Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: http://fb.com/serendipity.tirana2 Email: *

"WESTERN SPAGHETTI" Rock Saloon & Steakhouse - is our Company's Second Restaurant. Unlike "SERENDIVILLE," at "WESTERN SPAGHETTI" we have come up wit...

Allrestaurants - SPAGHETTI WESTERN - Tirana, ARNAVUTLUK Allrestaurants - SPAGHETTI WESTERN - Tirana, ARNAVUTLUK Allrestaurants - SPAGHETTI WESTERN - Tirana, ARNAVUTLUK Allrestaurants - SPAGHETTI WESTERN - Tirana, ARNAVUTLUK Allrestaurants - SPAGHETTI WESTERN - Tirana, ARNAVUTLUK
Sizce Restoran: (-/-)
Allrestaurants - PASTICERIA PELIKAN - Durres, ARNAVUTLUK

PASTICERIA PELIKAN (GENEL)

Adres: Pavaresia Near Hotel Adriatic, Durres, ARNAVUTLUK
Telefon: - Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: - Email: *

PELIKAN Pasteur with many years of experience in the refined taste of cakes and cakes invites you to enjoy the variety of unique flavors created by ou...

Allrestaurants - PASTICERIA PELIKAN - Durres, ARNAVUTLUK Allrestaurants - PASTICERIA PELIKAN - Durres, ARNAVUTLUK Allrestaurants - PASTICERIA PELIKAN - Durres, ARNAVUTLUK Allrestaurants - PASTICERIA PELIKAN - Durres, ARNAVUTLUK Allrestaurants - PASTICERIA PELIKAN - Durres, ARNAVUTLUK
Sizce Restoran: (-/-)
Allrestaurants - STREET KITCHEN - Tirana, ARNAVUTLUK

STREET KITCHEN (PIZZA & FAST FOOD)

Adres: Brigada VIII street Dada, 1001 Tirana, ARNAVUTLUK
Telefon: +355694893066 Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: http://street-kitchen.al Email: *

Vendi ishte i bukur dhe gjithashtu vakt, kjo supozohet të jetë një nga vendet më të vlerësuara ku mund të hani në Tiranë dhe ajo meriton 5 pikë, por k...

Allrestaurants - STREET KITCHEN - Tirana, ARNAVUTLUK Allrestaurants - STREET KITCHEN - Tirana, ARNAVUTLUK Allrestaurants - STREET KITCHEN - Tirana, ARNAVUTLUK Allrestaurants - STREET KITCHEN - Tirana, ARNAVUTLUK Allrestaurants - STREET KITCHEN - Tirana, ARNAVUTLUK
Sizce Restoran: (-/-)
Allrestaurants - GRAND - Sarande, ARNAVUTLUK

GRAND (GENEL)

Adres: Rruga Butrinti, Sarande, ARNAVUTLUK
Telefon: +355694283281 Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: http://fb.com/GRAND.HOTEL.SARANDA Email: *

We are just a nice restaurant close to the sea. We are also proud of our riendly and truly service minded staff. And great pasta! If you are up for a ...

Allrestaurants - GRAND - Sarande, ARNAVUTLUK Allrestaurants - GRAND - Sarande, ARNAVUTLUK Allrestaurants - GRAND - Sarande, ARNAVUTLUK Allrestaurants - GRAND - Sarande, ARNAVUTLUK Allrestaurants - GRAND - Sarande, ARNAVUTLUK
Sizce Restoran: (-/-)
x
X