VAN DEN BERG GOOD IN FOOD (GENEL)

Allrestaurants - VAN DEN BERG GOOD IN FOOD - Oosterhout Nb, HOLLANDA

Adres: Koopvaardijweg 21, 4906 CV Oosterhout Nb, HOLLANDA
Telefon: +31162476161 Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: http://bergfood.nl Email: *

Bergfood is specialist in het leveren van mediterrane producten in de Benelux. Al sinds 1981 worden we gedreven door onze passie voor mediterrane heerlijkheden. We kennen de wensen en behoeften van Nederlandse en Belgische consumenten en we ontwikkelen en zoeken steeds nieuwe en innovatieve producten die daarin voorzien. Regelmatig reizen we af naar mediterrane landen zoals Italië, Spanje, Griekenland en Argentinië om persoonlijk contact te onderhouden met onze producenten en geïnformeerd te blijven over hun producten en productiemogelijkheden.

Overal in de Benelux
Omdat we elke klant persoonlijk kennen zijn we in staat ons aanbod optimaal af te stemmen op specifieke wensen. Belangrijke klantgroepen van Bergfood zijn onder meer supermarkten, maaltijdindustrie en foodservice. Restaurants, winkelketens, speciaalzaken en cateringbedrijven zorgen ervoor dat onze producten overal geconsumeerd en verkocht worden. Zo zijn de mediterrane food-producten van Bergfood breed vertegenwoordigd in de Benelux.

Distributie en voorraadbeheer
Het ruime assortiment aan producten kunnen we zeven dagen per week leveren binnen de Benelux, soms al binnen een paar uur na bestelling of binnen 24 uur. Ook kunnen we, voor een specifiek klantassortiment, maatwerk leveren op het gebied van distributie en voorraadbeheer.

Allrestaurants - VAN DEN BERG GOOD IN FOOD - Oosterhout Nb, HOLLANDA Allrestaurants - VAN DEN BERG GOOD IN FOOD - Oosterhout Nb, HOLLANDA Allrestaurants - VAN DEN BERG GOOD IN FOOD - Oosterhout Nb, HOLLANDA Allrestaurants - VAN DEN BERG GOOD IN FOOD - Oosterhout Nb, HOLLANDA Allrestaurants - VAN DEN BERG GOOD IN FOOD - Oosterhout Nb, HOLLANDA
x
X