PLAVICA (GENEL)

Allrestaurants - PLAVICA - Zagradec, SLOVENYA

Adres: Zagradec 6A, 1303 Zagradec, SLOVENYA
Telefon: +38616208843 Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: http://plavica.si Email: *

Na Plavici so proizvodi pridelani na biološki način, nabrani v neokrnjenih delih narave in pripravljeni po recepturah Jožeta Majesa. Izdelani so po tradicionalnih postopkih ljudskega zdravilstva, ki se je skozi stoletja uporabljalo na slovenskih tleh, nastajali pa so skozi desetletje in so s strani obiskovalcev Plavice že dodobra preverjeni.
Za vas jih izdeluje podjetje PLAVICA d.o.o., kjer so na voljo naslednji pripravki: čajne mešanice, posamezne rastline, tinkture, olja, mazila.
Poleg tega podjetje organizira izobraževanja in prodaja izdelke Mahariši ajurvede v Sloveniji. Andrej Majes, sin Jožeta Majesa je priznan terapevt Mahariši ajurvede, saj izvaja diagnozo pulza, starodavno tehniko branja srčnega utripa, s katero lahko ugotavljamo neravnovesja v telesu in svetuje, kako na naraven način telo ponovno uskladiti z vedno negujočimi zakoni narave ter tako vzpostaviti popolno zdravje.

Allrestaurants - PLAVICA - Zagradec, SLOVENYA Allrestaurants - PLAVICA - Zagradec, SLOVENYA Allrestaurants - PLAVICA - Zagradec, SLOVENYA Allrestaurants - PLAVICA - Zagradec, SLOVENYA Allrestaurants - PLAVICA - Zagradec, SLOVENYA
x
X