GARTNERHALLEN (GENEL)

Allrestaurants - GARTNERHALLEN - Oslo, NORVEÇ

Adres: Postboks 111 – Alnabru, 0614 Oslo, NORVEÇ
Telefon: +4723249300 Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: http://gartnerhallen.no Email: *

Gartnerhallen SA er Norges største produsentorganisasjon for produsenter som dyrker frukt, bær, grønnsaker og potet, og eies per i dag av 1165 frukt- og grøntprodusenter. Gjennom et sterkt fagmiljø og gode leveringsavtaler sikrer grøntprodusentene i Gartnerhallen sin egen lønnsomhet, samtidig som de sikrer forbrukerne norskproduserte kvalitetsprodukter hele året.
Gartnerhallen samarbeider med de store markedsaktørene i grøntnæringen i Norge, både innen industri, distribusjon og omsetning.
Samvirket Gartnerhallen SA har som formål å fremme medlemmenes næringsmessige og økonomiske interesser. Dette oppnås gjennom markedsføring og omsetning av medlemmenes produkter, gjennom detaljert produksjonsplanlegging og andre tiltak.
Medlemmene i Gartnerhallen dyrker gode, sunne og trygge kvalitetsprodukter på jorder, i bær- og frukthager og i veksthus rundt omkring i hele Norge. Å være medlem av Gartnerhallen er et kvalitetsstempel, og vi er stolte av å jobbe med å dyrke frem de beste produktene for det norske markedet. Slik gjør vi det enkelt for deg å velge norsk, sunn matglede.

Allrestaurants - GARTNERHALLEN - Oslo, NORVEÇ Allrestaurants - GARTNERHALLEN - Oslo, NORVEÇ Allrestaurants - GARTNERHALLEN - Oslo, NORVEÇ Allrestaurants - GARTNERHALLEN - Oslo, NORVEÇ Allrestaurants - GARTNERHALLEN - Oslo, NORVEÇ
x
X