PECENEC (GENEL)

Allrestaurants - PECENEC - Mali Bukovec, HIRVATISTAN

Adres: Kapela Podravska 143, 42231 Mali Bukovec, HIRVATISTAN
Telefon: +38542840698 Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: http://pecenec.hr Email: *

Stolarija-pilana Antun Pečenec nalazi se u pitomom Podravskom kraju kraj Ludbrega.
Obrt je pokrenuo 1979. godine Antun Pečenec zajedno sa svojom suprugom Marijom, a ubrzo im se priključuje i sin Božidar.Obrt su osnovali nakon povratka iz Austrije gdje su radili u drvnoj industriji Dedischeck u Grazu 11 godina.Antun je nasljedio obiteljsku tradiciju obrade drva od svog oca Valenta koji je također bio stolar, tako da možemo reči da je tradicija obrade drva u obitelji više od 70 godina.
Na samom početku glavni proizvod bila je građevinska stolarija, namještaj, zidne i podne obloge, te balkonske ograde. 1994. godine počinju se proizvoditi masivne ljepljene ploče koje ubrzo postaju naš glavni proizvod.
Danas se obrt prostire na površini od 50.000 m², zapošljava više od 100 djelatnika.
Vodeći proizvod su masivne ljepljene ploče (godišnja proizvodnja oko 3.000 m³), a neki od ostalih proizvoda su masivni stolovi, klupe, te balkonske ograde.

Allrestaurants - PECENEC - Mali Bukovec, HIRVATISTAN Allrestaurants - PECENEC - Mali Bukovec, HIRVATISTAN Allrestaurants - PECENEC - Mali Bukovec, HIRVATISTAN Allrestaurants - PECENEC - Mali Bukovec, HIRVATISTAN Allrestaurants - PECENEC - Mali Bukovec, HIRVATISTAN
x
X