PAPU (GENEL)

Allrestaurants - PAPU - Jyvaskyla, FINLANDIYA

Adres: Yliopistonkatu 26, 40100 Jyvaskyla, FINLANDIYA
Telefon: +358503680340 Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: http://paahtimopapu.fi Email: *

Paahtimo Papu on vuonna 2014 perustettu jyväskyläläinen pienpaahtimo, joka on tasapainoinen sekoitus parempaa ja kestävämpää kahvia. Hyvä luomukahvin laatu näkyy tuoreudessa ja vahvoissa aromeissa. Kestävä kahvimme on kotoisin pientiloilta tai viljelijöiden muodostamilta yhteisöiltä. Paahtaminen on meille intohimolla tehtävää käsityötä, ja etsimme juuri sen oikean paahtoasteen tarjotaksemme sinulle täydellisen kahvihetken.

Olemme omistautuneet laadukkaalle luomukahville, koska parempi kahvi on meille sydämenasia. Paahtimo Papu haluaa olla mukana edistämässä kahvin viljelijöiden ja heidän perheidensä sekä kylien kestävää kehitystä. Suosimme pientilojen kahvia, joka on tuotettu sosiaalisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Kahvin maut pääsevät oikeuksiinsa kun kahvipensas kasvaa korkealla, sille ominaisessa ympäristössä ilman kemiallisia lannoitus- ja torjunta-aineita + marja poimitaan vasta kypsänä, käsin. Siinä piilee luomukahvin salaisuus.

Allrestaurants - PAPU - Jyvaskyla, FINLANDIYA Allrestaurants - PAPU - Jyvaskyla, FINLANDIYA Allrestaurants - PAPU - Jyvaskyla, FINLANDIYA Allrestaurants - PAPU - Jyvaskyla, FINLANDIYA Allrestaurants - PAPU - Jyvaskyla, FINLANDIYA
x
X