REIPOSEN TILA (GENEL)

Allrestaurants - REIPOSEN TILA - Heituinlahti, FINLANDIYA

Adres: Elomäentie 256, 54770 Heituinlahti, FINLANDIYA
Telefon: +358405174255 Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: http://reiposentila.fi Email: *

Myymälässämme on tarjolla lihatuotteita ja jalosteita, viljalla kasvatettua sianlihaa, erilaisia palvituotteita ja monenlaisia makkaroita. Kaikki makkarat ovat laktoosittomia ja gluteenittomia, paitsi ryynäri, johon käytämme oman paikkakunnan Tienhaaran Myllyn ohraryynejä. Palvit ja maukkaat makkarat meille valmistaa viikottain Palviliha Oy Korialta. Myymme myös muiden lähialueella olevien tuottajien herkullisia tuotteita.

Palvelemme asiakkaitamme Savitaipaleella,Hämäläisen kylässä Reiposen tilalla lihatuotteiden myynnin merkeissä. Asiakkaitamme ovat sekä paikkakuntalaiset että kesämatkailijat. Tilamme yhteydessä on toiminut teurastamo vuodesta 1997, myymälä teurastamon oheen valmistui vuonna 2010. Teurastamossa teurastamme lammasta sekä vuoden 2015 alusta alkaen kaneja. Sikojen pito tilallamme on loppunut joulukuussa 2014. Ostamme viljalla ruokitun sianlihan Myllykoskelaiselta Satu ja Lasse Lukkarin Maatilalta. Teurastuksesta huolehtii Kausalassa toimiva LihaREM.

Allrestaurants - REIPOSEN TILA - Heituinlahti, FINLANDIYA Allrestaurants - REIPOSEN TILA - Heituinlahti, FINLANDIYA Allrestaurants - REIPOSEN TILA - Heituinlahti, FINLANDIYA Allrestaurants - REIPOSEN TILA - Heituinlahti, FINLANDIYA Allrestaurants - REIPOSEN TILA - Heituinlahti, FINLANDIYA
x
X