TOPOLA (GENEL)

Allrestaurants - TOPOLA - Backa Topola, SIRBISTAN

Adres: Marsala Tita 3, Backa Topola, SIRBISTAN
Telefon: +381024712360 Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: http://imtopola.rs Email: *

Industrija mesa Topola DOO jedan je od vodećih proizvođača mesa i proizvoda od mesa u Srbiji i regionu Jugoistočne Evrope već duži niz godina. Kompanija ima zaokružen proces proizvodnje, “od njive do trpeze” – od njiva na kojima se proizvode kulture za ishranu stoke, te dve farme za uzgoj tovljenika i sopstvene veterinarske stanice, do proizvodnje, prerade i prodaje mesa i mesnih prerađevina.
IM Topola DOO je među prvima implementirala HACCP sistem u Srbiji, garanciju proizvodnje higijenski i zdravstveno ispravnih proizvoda. Takođe, prva u Srbiji uvela je Standard ISO 22000:2005 Sistem upravljanja bezbednošću hranom. Kompanija poseduje i sve prateće sertifikate za izvoz na tržište zemalja Evropske Unije kao i Ruske Federacije.
Da bismo svoje proizvode približili što većem broju potrošača, a imajući u vidu da je u porastu osetljivost na sastojke koji se koriste u prehrambenoj industriji, pre više od decenije smo uklonili alergene iz svih naših proizvoda. Ovim smo dokazali da idemo u korak sa zahtevima savremenih svetskih tendencija, a da se u isto vreme zalažemo za proizvodnju bezbednih proizvoda i očuvanje zdravlja svojih potrošača.
Sredinom 2017, godine dva naša proizvoda- Izletnička i Ljuti kulen poneli su znak Srpski kvalitet. Ovu oznaku mogu dobiti samo namirnice koje su proizvedene u Srbiji, od domaće sirovine i koje u smislu kvaliteta nude više od drugih srodnih proizvoda. Izletnička i Ljuti kulen se izdvajaju povećanim sadržajem proteina mesa u odnosu na srodne proizvode zastupljene na tržištu. Kvalitetna domaća sirovina, unapređena receptura i pažljivo praćen proces proizvodnje u svim fazama garantuju da Izletnička I Ljuti kulen nude više- jedinstven ukus uz izuzetan kvalitet potvrđen oznakom koju nose.

Allrestaurants - TOPOLA - Backa Topola, SIRBISTAN Allrestaurants - TOPOLA - Backa Topola, SIRBISTAN Allrestaurants - TOPOLA - Backa Topola, SIRBISTAN Allrestaurants - TOPOLA - Backa Topola, SIRBISTAN Allrestaurants - TOPOLA - Backa Topola, SIRBISTAN
x
X