SADNICE LESNIKA (GENEL)

Allrestaurants - SADNICE LESNIKA - Krusevac, SIRBISTAN

Adres: Konjuh, Krusevac, SIRBISTAN
Telefon: +3810637549498 Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: http://sadnicelesnika.net Email: *

Rasadnik Jovanović proizvodi i prodaje sadnice lesnika više decenija negujući tako staru porodičnu tradiciju dugu preko dvadeset godina. Rasadnik se nalazi u Konjuhu u Rasinskom okrugu, na samom obodu Gledićkih planina u zapadno-moravskoj dolini. U blizini nas se nalaze veći gradovi kao što su : Kruševac, Trstenik, Kraljevo, JagodinaVoćne sadnice leske u našem rasadniku se uzgajaju na plodnoj moravskoj zemlje koju provetravaju vetrovi sa Gledića, Jastrebca, Željina i Kopaonika. Osim kvalitetnog zemljišta i odličnih klimatskih uslova koje su osnov za kvalitetne sadnice lesnika, rasadnik Jovanović poseduje još jednu veoma bitnu stavku, a to je porodično iskustvo u kalemljenju i proizvodnji sadnica. Od davnina, sa kolena na koleno, prenosilo se iskustvo u kalemarstvu i uzgoju lesnika. Tokom godina, svaka sledeća generacija je u proizvodnji dodavala je nešto novo i savremeno, čuvajući stare tradicionalne vrednosti.

Danas je to savremeno poljoprivredno gazdinstvo koje proizvodnju sadnice lešnika obavlja uz primenu mehanizacije, potrebnih agrotehničkih mera i uz pomoć saveta stručnjaka iz više oblasti poljoprivrede gde kao finalni proizvod kupac dobija kvalitetnu sadnicu lesnika.Naš rasadnik uzgaja 9 sorti lešnika:
Sadnice lesnika – Sorte
Ennis
Tonda Đentile Romana
Rimski lesnik
Ludolf
Istarski okrugli lesnik
Istarski dugi
Halski Džin
Avelino
Cosford

Allrestaurants - SADNICE LESNIKA - Krusevac, SIRBISTAN Allrestaurants - SADNICE LESNIKA - Krusevac, SIRBISTAN Allrestaurants - SADNICE LESNIKA - Krusevac, SIRBISTAN Allrestaurants - SADNICE LESNIKA - Krusevac, SIRBISTAN Allrestaurants - SADNICE LESNIKA - Krusevac, SIRBISTAN
x
X