ARGETA (GENEL)

Allrestaurants - ARGETA - Гевгелија, MAKEDONYA

Adres: Kolinska ulica 1, 1544 Гевгелија, MAKEDONYA
Telefon: +38914721500 Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: http://argeta.com Email: *

Argeta паштета од џигер, Argeta Jagd-Aufstrich, Argeta Junior Original и Argeta паштета од туна се производи со извонреден вкус! Така ги оцени водечката светска организација Меѓународен институт за вкус и квалитет (ITQI - International Taste & Quality Institute) од Брисел и им ја додели наградата Superior Taste Award. За оваа награда се натпреваруваат производи од целиот свет, а изборот го прави жири, кое се состои од 120 признати кулинарски мајстори од 15 најпознати европски кулинарски здруженија.

Allrestaurants - ARGETA - Гевгелија, MAKEDONYA Allrestaurants - ARGETA - Гевгелија, MAKEDONYA Allrestaurants - ARGETA - Гевгелија, MAKEDONYA Allrestaurants - ARGETA - Гевгелија, MAKEDONYA Allrestaurants - ARGETA - Гевгелија, MAKEDONYA
x
X