AGROELI (GENEL)

Allrestaurants - AGROELI - Bogovinje, MAKEDONYA

Adres: Агро Ели Велес, Bogovinje, MAKEDONYA
Telefon: +38963563245 Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: http://agroeli.mk Email: *

Компанијата Агро Ели постои 10 години и се занимава со производство на макробиотска храна чие редовно конзумирање помага во водењето здрав живот. Богатиот асортиман, кој се состои од над 50 производи, и е поделен во две бренд линии, ЕЛИ и Е-ВИТА опфаќа: разни видови интегрални грицки, колачи од смоква, бисквит и бадем, тестенини, разни видови џемови, домашно подготвени ајвар, лутеница и пинџур, повеќе врсти намази, тофу сирење, јогурт од соја, сеитан...

Allrestaurants - AGROELI - Bogovinje, MAKEDONYA Allrestaurants - AGROELI - Bogovinje, MAKEDONYA Allrestaurants - AGROELI - Bogovinje, MAKEDONYA Allrestaurants - AGROELI - Bogovinje, MAKEDONYA Allrestaurants - AGROELI - Bogovinje, MAKEDONYA
x
X