RAMSTORE (GENEL)

Allrestaurants - RAMSTORE - Skopje, MAKEDONYA

Adres: SS Cyril and Methodius Street, No. 13, Skopje, MAKEDONYA
Telefon: +38980080070 Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: http://ramstore.com.mk Email: *

Единствената формула за успех во трговијата Рамстор ја постигнува со развивање на мототo “Купувачот е секогаш во право”.

Ние постоиме тука за него – не тој за нас. Купувачот е крајниот консумент и алка на целата “операција ” наречена трговија. Секогаш достапни за нашите купувачи 365 дена во годината.

Allrestaurants - RAMSTORE - Skopje, MAKEDONYA Allrestaurants - RAMSTORE - Skopje, MAKEDONYA Allrestaurants - RAMSTORE - Skopje, MAKEDONYA Allrestaurants - RAMSTORE - Skopje, MAKEDONYA Allrestaurants - RAMSTORE - Skopje, MAKEDONYA
x
X