KAUPPAHALLI 24 (ОБЩАЯ)

Allrestaurants - KAUPPAHALLI 24 - Kerava, ФИНЛЯНДИЯ

Адрес: Postlarinkatu 4, 04200 Kerava, ФИНЛЯНДИЯ
Телефон: +358401262979 Мобильный: * Факс: *
Веб-сайт: http://kauppahalli24.fi E-mail: *

Me Kauppahalli24:ssä haluamme tehdä arjestasi vaivattomampaa.Viisihenkisen perheen äitinä tiedän, että aikataulujen sovittaminen on välillä haastavaa. Ruokaostosten tilaaminen netistä kotiin toimitettuna antaa arki-iltoihin mukavasti lisätunteja. Palvelumme on lapsiperheiden lisäksi loistava myös pienyrityksille, vanhuksille, liikuntarajoitteisille ja tietysti myös kaikille omaa vapaa-aikaa arvostaville.

Kauppahalli24:stä saat tuoreinta mahdollista ruokaa. Tuoreuden lisäksi pientuottajien tuotteet, henkilökohtainen asiakaspalvelu, ekologinen toimintamallimme ja tietysti vaivattomuus ovat verkkoruokakauppamme valtteja, joiden ansiosta tyytyväinen asiakaskuntamme on kasvanut vauhdilla.Kauppahalli24 on Seulo Palvelut Oy:n kokonaan suomalaisomistuksessa oleva riippumaton verkkoruokakauppa. On ilo työskennellä yrityksessä, jonka arvot ovat linjassa omieni kanssa.

Allrestaurants - KAUPPAHALLI 24 - Kerava, ФИНЛЯНДИЯ Allrestaurants - KAUPPAHALLI 24 - Kerava, ФИНЛЯНДИЯ Allrestaurants - KAUPPAHALLI 24 - Kerava, ФИНЛЯНДИЯ Allrestaurants - KAUPPAHALLI 24 - Kerava, ФИНЛЯНДИЯ Allrestaurants - KAUPPAHALLI 24 - Kerava, ФИНЛЯНДИЯ
x
X