GIEBELS MEAT PRODUCTS B.V. (GENERAL)

Allrestaurants - GIEBELS MEAT PRODUCTS B.V. - Helmond, NETHERLANDS

Dirección: Varenschut 24, 5705 DK Helmond, NETHERLANDS
Teléfono: +31492594000 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://giebelsmeat.com/ E-Mail: *

Giebels Meat Products (GMP) is een meer dan 100 jaar oude organisatie. Een ontwikkeling is doorlopen van één dorpsslager naar een keten van slagerijen tot een industriële organisatie. Liefde voor vlees en de kennis met betrekking tot het verwerken ervan is een constante gebleven.

Een team enthousiaste mensen met een jonge geest, dat vleesproducten ontwikkelt, produceert en op de markt brengt. We werken met een sterke teamgeest en in overleg met onze klanten, aan nieuwe concepten, mogelijkheden en kansen. We produceren vanuit onze kracht. Traditionele recepten, moderne productietechnologie, en één doel! Meer toegevoegde waarde voor onze klanten.

In 2004 is een nieuw management aangetreden waarna Giebels Meat Products zich exclusief heeft gericht op de productie van verhitte vleesproducten door middel van garen, braden en koken.

Speciaal is ingezet op de tweetal productie lijnen die Giebels Meat Products in staat stellen een unieke prijs- en kwaliteitsverhouding aan haar klanten te bieden. Wij geven hiermee een toegevoegde waarde in een aanbiedersmarkt die vooral gekenmerkt wordt door enkele grote aanbieders met weinig flexibiliteit.

Ten eerste is er onze bak-en braadlijn waarop wij gemarineerde en gebraden producten maken zoals spareribs, kipdelen, vleesspiesen, hamburgers, gehaktballen etc. Deze lijn is qua capaciteit één van de grotere in Europa. Gecomplementeerd met volledige automatische verpakkingslijnen voor zowel consumenten- als grootverpakkingen, stelt deze productielijn ons in staat om flexibel en effectief te opereren.

Allrestaurants - GIEBELS MEAT PRODUCTS B.V. - Helmond, NETHERLANDS Allrestaurants - GIEBELS MEAT PRODUCTS B.V. - Helmond, NETHERLANDS Allrestaurants - GIEBELS MEAT PRODUCTS B.V. - Helmond, NETHERLANDS Allrestaurants - GIEBELS MEAT PRODUCTS B.V. - Helmond, NETHERLANDS Allrestaurants - GIEBELS MEAT PRODUCTS B.V. - Helmond, NETHERLANDS
x
X