BOLLERIKUM (OGÓLNY)

Allrestaurants - BOLLERIKUM - Budapest, WĘGRY

Adres: Hidegkúti út 1., Budapest, WĘGRY
Telefon: +36202391808 Telefon komórkowy: * Fax: *
Strona internetowa: http://bollerikum.hu Email: *

Pár évvel ezelőtt egy gondolat járt a fejemben, hogy vajon tudnék-e még olyan sonkát, kolbászt, szalámit találni és venni, ami a gyermekkorom ízvilágát hozza vissza a mai rohanó világunkban. Rövid utánajárás után gyorsan rájöttem, hogy létezik azért még hagyományos kézműves eljárással készült füstölt áru, csak tőlem vagy nagyon messze van, vagy pedig az árával nem voltam kibékülve. (Én már csak ilyen vagyok) Ezért úgy határoztam, hogy majd én csináltatok magamnak, az én ízvilágom és elképzelésem szerint olyan termékeket, amiket szívesen megennék és megosztanék a családommal és a barátaimmal is.
Megkerestem egy olyan szakembert, aki teljes mértékben osztotta a nézeteimet és ugyancsak rajong a hagyományos úton előállított termékekért. Sikerünk napról napra nőtt családunk és barátaink körében, így arra az elhatározásra jutottunk, hogy megosztjuk mindenkivel az általunk előállított finom termékeket. Mára egy kis privát üzemet tartunk fent, ami kizárólag hagyományos, füstölt termékek előállításával foglalkozik. Ezen termékek előállításához igazoltan magyar fűszereket használunk, adalékanyagok hozzáadása nélkül. Pácolt termékeinket 4-5 hét sózás után szintén hagyományos módon füstöljük, ahogy szüleink és nagyszüleink tették.

Allrestaurants - BOLLERIKUM - Budapest, WĘGRY Allrestaurants - BOLLERIKUM - Budapest, WĘGRY Allrestaurants - BOLLERIKUM - Budapest, WĘGRY Allrestaurants - BOLLERIKUM - Budapest, WĘGRY Allrestaurants - BOLLERIKUM - Budapest, WĘGRY
x
X