CROSVER (OGÓLNY)

Allrestaurants - CROSVER - Split, CHORWACJA

Adres: Bračka bb, 21000 Split, CHORWACJA
Telefon: +385021473820 Telefon komórkowy: * Fax: *
Strona internetowa: http://crosver.hr Email: *

Tvrtka uspješno djeluje od početka 1994. godine sa sjedištem u Splitu.Naša osnovna djelatnost je opskrba hotelsko-ugostiteljskog sektora sa predmetima za postavljanje i dekoraciju stola.
DUNI AB Švedska, je svjetski proizvođač,koji je poznat ne samo po kvaliteti već i po odabiru boja, dezena, a posebno sirovina kako bi stalno bio ispred proizvođača sličnih proizvoda.Duni proizvodi za dekoraciju stolova izrađeni su iz tzv netkanog tekstila: salvete, stolnjaci, nadstolnjaci, stolnjak u rolama, podmetači, banket suknjice, stolne trake, itd..Svi ti predmeti izrađeni su od vrhunskih materijala (Dunilin, Dunicel, Dunisilk…).Naravno, ponudu dopunjuje kompletan asortiman ostalih dodataka npr. mnoštvo različitih svijeća, svijećnjaka, ukrasnih detalja – ukratko, sve što služi za svakodnevno posluživanje ili svečani događaj. Svaki proizvod iz DUNI-a je priča za sebe.Napominjemo da svi DUNI proizvodi su nosioci svih standarda kako za kvalitetu tako i za HACCP-ove programe.

Allrestaurants - CROSVER - Split, CHORWACJA Allrestaurants - CROSVER - Split, CHORWACJA Allrestaurants - CROSVER - Split, CHORWACJA Allrestaurants - CROSVER - Split, CHORWACJA Allrestaurants - CROSVER - Split, CHORWACJA
x
X