DOZIVITE OKUS KOZJANSKEGA (GENERAL)

Allrestaurants - DOZIVITE OKUS KOZJANSKEGA - Šentjur, SLOVÉNIE

Adresse: Cesta na Rifnik 7a, 3230 Šentjur, SLOVÉNIE
Tél: +38641604511 Mobile: * Fax: *
site Web: http://doziviteokuskozjanskega.si E-mail: *

Ekološka kmetija Jenšterle je družinska kmetija, ki se ukvarja z rejo govedi mesnih pasem. Živali vzrejamo na naravi in živalim prijazen način, brez stresa, brez uporabe antibiotikov, hormonov, umetnih krmil. Naše govedo je večji del leta zunaj, na paši, pozimi v hlevu pa so spuščene in jih krmimo samo s travo, ki jo spomladi in poleti pokosimo na naših travnikih.Nahajamo se na vznožju kozjanskega hriba Rifnik, poimenovanega tudi Gora, ki predstavlja kulturno in arheološko zibelko prebivalcev Šentjurja. S svojo 6000 let staro zgodovino, pa daje poseben pečat Šentjurju, širšemu kozjanskem območju in naši kmetiji.
Na naši kmetiji se ukvarjamo z ekološko rejo govedi za meso ter predelavo ekoloških trajnih in pol trajnih mesnih izdelkov, po tradicionalnih receptih.

Kmetujemo po ekoloških smernicah, kar govori o tem, da nam je blizu spoštovanje do narave kot temelj delovanja naših prednikov blizu in da se zavedamo pomembnosti ohranjanja zdravega, čistega okolja in naravne dediščine.

Allrestaurants - DOZIVITE OKUS KOZJANSKEGA - Šentjur, SLOVÉNIE Allrestaurants - DOZIVITE OKUS KOZJANSKEGA - Šentjur, SLOVÉNIE Allrestaurants - DOZIVITE OKUS KOZJANSKEGA - Šentjur, SLOVÉNIE Allrestaurants - DOZIVITE OKUS KOZJANSKEGA - Šentjur, SLOVÉNIE Allrestaurants - DOZIVITE OKUS KOZJANSKEGA - Šentjur, SLOVÉNIE
x
X