APOYO PARA RESTAURANTES - CAFETERÍA - ALBANIA

Allrestaurants - annaaa - Tiranë, ALBANIA

ICE DRINK CHAIN (GENERAL)

Dirección: Rr. Shemsie Haka, Tiranë, ALBANIA
Teléfono: 35542382135 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://icedrinkchain.com E-Mail: *

I am a business man from Albania interesed in Nescafe RTD coffee. I have a package of drinks, one brandy juice, 2 brandy waters, a famous beer and an ...

Allrestaurants - annaaa - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - annaaa - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - annaaa - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - annaaa - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - annaaa - Tiranë, ALBANIA
Allrestaurants - CONAD ALBANIA - Kashar, ALBANIA

CONAD ALBANIA (GENERAL)

Dirección: Autostrada Tirane-Durres, km. 6, Kashar, ALBANIA
Teléfono: +355694096048 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://conadalbania.al E-Mail: *

Gusht 2006 hapet supermarketi i parë Conad që ndodhet në qëndrën tregtare E.T.C. me sipërfaqe prej 410 m2. Pak muaj më vonë në Janar të vitit 2007 një...

Allrestaurants - CONAD ALBANIA - Kashar, ALBANIA Allrestaurants - CONAD ALBANIA - Kashar, ALBANIA Allrestaurants - CONAD ALBANIA - Kashar, ALBANIA Allrestaurants - CONAD ALBANIA - Kashar, ALBANIA Allrestaurants - CONAD ALBANIA - Kashar, ALBANIA
Allrestaurants - TONA - Tiranë, ALBANIA

TONA (GENERAL)

Dirección: zona industriale, km 1 Korce, Tiranë, ALBANIA
Teléfono: +35582248535 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://tona.al E-Mail: *

Ne jemi të përkushtuar ti ofrojmë konsumatorit produkte me cilësi të lartë, të shijshme dhe me vlera ushqyese. Udhëhequr nga parimet tona, ne kembëngu...

Allrestaurants - TONA - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - TONA - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - TONA - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - TONA - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - TONA - Tiranë, ALBANIA
x
X