TOMASSEN DUCK-TO B.V. (GENERAL)

Allrestaurants - TOMASSEN DUCK-TO B.V. - Ermelo, PAÍSES BAJOS

Dirección: Fokko Kortlanglaan 116, 3853 KH Ermelo, PAÍSES BAJOS
Teléfono: +31341553675 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://tomassen.com/ E-Mail: *

Tomassen Duck-To B.V. in Ermelo (Nederland) produceert verse bevroren pekingeenden, eendendelen en verkoopt convenience producten (gegaarde en ready-to-eat).
Onze klanten waarderen de hoge kwaliteit, het lage vetgehalte en de uitmuntende smaak van onze producten. Het produktieproces voldoet aan de allerhoogste eisen van hygiëne en dierenwelzijn.

'Tomassen' werkt op een unieke manier samen met alle partners in de keten. Zo beheersen we de totale kwaliteit van het productieproces: vanaf de voerfabricage tot en met de aflevering van onze eindproducten.

'Tomassen' is opgericht in 1964 en maakt sinds 2007 onderdeel uit van de BR Group, waartoe ook Bangkok Ranch (Thailand) en Lucky Duck (Uden) behoren.

Eendenslachterij

Onze ultramoderne slachterij is het hart van het bedrijf. Goed opgeleide, HACCP-getrainde medewerkers en een slachtproces met geavanceerde machines en transportsystemen staan garant voor een slachtcapaciteit van gemiddeld meer dan 22.000 eenden per dag (2014).Bij het slachten staan optimale hygiëne en diervriendelijkheid centraal.
Volautomatische plukkers verwijderen de meeste veren. De laatste restjes veren verdwijnen na een waxbad. Na het machinaal opensnijden zijn de organen goed zichtbaar. Een geschikt moment om elke eend individueel te keuren. Niet bruikbare delen worden volautomatisch verwijderd.
Heeft u dons in uw kussen? De kans is groot dat het veren van onze eenden zijn!

Een onafhankelijke vertegenwoordiger van NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) houdt continu toezicht in de slachterij.

Allrestaurants - TOMASSEN DUCK-TO B.V. - Ermelo, PAÍSES BAJOS Allrestaurants - TOMASSEN DUCK-TO B.V. - Ermelo, PAÍSES BAJOS Allrestaurants - TOMASSEN DUCK-TO B.V. - Ermelo, PAÍSES BAJOS Allrestaurants - TOMASSEN DUCK-TO B.V. - Ermelo, PAÍSES BAJOS Allrestaurants - TOMASSEN DUCK-TO B.V. - Ermelo, PAÍSES BAJOS
x
X