VSE BREZ GLUTENA (GENERAL)

Allrestaurants - VSE BREZ GLUTENA - Nova Gorica, ESLOVENIA

Dirección: Cankarjeva 34, 5000 Nova Gorica, ESLOVENIA
Teléfono: +38631370110 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://vsebrezglutena.si E-Mail: *

Je življenje brez glutena tudi za Vas postala nuja ali se samo spogledujete z bolj zdravim načinom prehranjevanja? Imate težave in težavice, pa jim ne najdete skupnega imenovalca? So Vam diagnosticirali celiakijo ali kakšno drugo avtoimuno bolezen? Vas mučijo dvomi, strah pred preveč ali premalo informacijami, se ne znajdete v novi situaciji?

Vabimo Vas, da se sprehodite skozi naše spletne strani. Prepričani smo, da boste naleteli na veliko pomembnih informacij, razrešili dilemo glede svojega zdravja, našli nekaj, kar Vam bo olajšalo vsakodnevno prehranjevanje.

Vsebrezglutena.si je spletni portal, ki je v prvi vrsti namenjen bolnikom s celiakijo, verjamemo pa, da bo na naših straneh marsikaj koristnega zase našel vsak izmed Vas, ki si želi dobrega zdravja in počutja. Zavedamo se, da je v trgovinah ponudba brezglutenskih izdelkov iz dneva v dan boljša in večja, vendar še vedno zelo razdrobljena. Vemo tudi, kako naporno in zamudno je med trgovinskimi policami iskanje pravih in za zdravje bolnikov s celiakijo primernih in nenevarnih izdelkov. Prav zato Vam v spletni trgovini www.vsebrezglutena.si ponujamo velik izbor vsega na enem mestu. Poleg spletne trgovine boste na naših straneh našli tudi zanimive avtorske članke, zanimivosti s svetovnega spleta, prevedene članke, zanimive povezave, številne recepte in drugo.

Allrestaurants - VSE BREZ GLUTENA - Nova Gorica, ESLOVENIA Allrestaurants - VSE BREZ GLUTENA - Nova Gorica, ESLOVENIA Allrestaurants - VSE BREZ GLUTENA - Nova Gorica, ESLOVENIA Allrestaurants - VSE BREZ GLUTENA - Nova Gorica, ESLOVENIA Allrestaurants - VSE BREZ GLUTENA - Nova Gorica, ESLOVENIA
x
X