MOKKAMAA (GENERAL)

Allrestaurants - MOKKAMAA - Joensuu, FINLANDIA

Dirección: Kauppakatu 25, 80100 Joensuu, FINLANDIA
Teléfono: +358505624132 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://mokkamaa.fi/ E-Mail: *

Oman kahvilan pyörittäminen oli ollut jo aiemminkin mielessä, mutta oma teeharrastuneisuus ja kaupungissa vallinnut laadukkaan lehtiteen huutava puute sai ajatukset ensisijaisesti myymälän perustamiseen.

Tunne-elämän mutkia ja tasapainoa pohtivan gradun kirjoittamisen aikana syntyi elämänfilosofinen perusoivallus. Hyvän elämän ja onnellisuuden tukipilari on siinä, että arki on hyvää, eikä onnellisuutta tarvitse aina lähteä hakemaan jostakin muualta - ulkomaanmatkoilta tai kalliista ylellisyyksistä. Tästä ajatuksesta syntyi luonnollisesti halu omalta osalta auttaa ihmisiä tekemään arjen pienistä suurista asioista nautinnollisia ja merkityksellisiä. Ensimmäisiä mieleen tulleita arjessa vahvasti läsnä olevia asioita oli kahvi ja tee. Tuoreessa muistissa oli myös kotikaupunki Hämeenlinnassa sijainneen Makuparatiisi-herkkukaupan huumaava tuoksu. Syntyi ajatus näitä yhdistävästä lämminhenkisestä liikkeestä, jossa asiointi voi olla arkea paremmaksi tekevä kokemus jo sinänsä. Syntyi ajatus Mokkamaasta.

Allrestaurants - MOKKAMAA - Joensuu, FINLANDIA Allrestaurants - MOKKAMAA - Joensuu, FINLANDIA Allrestaurants - MOKKAMAA - Joensuu, FINLANDIA Allrestaurants - MOKKAMAA - Joensuu, FINLANDIA Allrestaurants - MOKKAMAA - Joensuu, FINLANDIA
x
X