RISENTA (GENERAL)

Allrestaurants - RISENTA - Helsinki, FINLANDIA

Dirección: Satamakaari 20 , 00981 Helsinki, FINLANDIA
Teléfono: +35858627500 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://risenta.fi E-Mail: *

Risenta on vuonna 1940 perustettu ruotsalainen perheyritys, jonka tavoitteena on tarjota hyvää ja terveellistä ruokaa kuluttajille, jotka haluavat syödä ja elää terveellisesti. Risentan perustajan, Uno Grindbyn, liikeideana oli tuoda maahan riisiä, leipomoille tarkoitettuja erikoistuotteita, säilykkeitä ja mausteita. Nykyisin Risentan tuotevalikoimaan kuuluu monipuolisesti erilaisia terveellisiä ja herkullisia vaihtoehtoja päivän jokaiselle aterialle.

Yrityksen liiketoiminta on ollut jatkuvassa kasvussa, ja sitoutuminen yritykseen ja tietämys maukkaista raaka-aineista ovat kulkeneet perintönä yrityksessä. Risenta pyrkii jatkuvasti etsimään uusia vaihtoehtoja ihmisille, jotka arvostavat terveellisiä elämäntapoja. Risentan tuotteita on saatavilla ensisijaisesti päivittäistavarakaupoissa. Risenta siirtyi Paulig-konsernin omistukseen keväällä 2015.

Allrestaurants - RISENTA - Helsinki, FINLANDIA Allrestaurants - RISENTA - Helsinki, FINLANDIA Allrestaurants - RISENTA - Helsinki, FINLANDIA Allrestaurants - RISENTA - Helsinki, FINLANDIA Allrestaurants - RISENTA - Helsinki, FINLANDIA
x
X