PELICAN ROUGE (GENERAL)

Allrestaurants - PELICAN ROUGE - Vantaa, FINLANDIA

Dirección: Koivupuistonkuja 1, 01510 Vantaa, FINLANDIA
Teléfono: +358201711400 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://pelicanrouge.com/ E-Mail: *

Pelican Rouge on kokonaisvaltaisesti palveleva kahvikonsepti. Herkullinen kahvinautinto ja ensiluokkainen laatu ovat meille aina etusijalla. Jokainen kahvisekoituksemme on luovuuden ja huolellisen käsityötaidon tulos.

Ainutlaatuisten kahvisekoitustemme ja taidokkaan paahtamisen ansiosta jokaisessa kahvissamme maistuu brändin pitkä ja vaiheikas historia. Alkuvuosistamme vuodesta 1863 lähtien toimintamme on jatkuvasti laajentunut ja nykyisin Pelican Rouge on osa eurooppalaista Pelican Rouge -konsernia. Olemme iloksemme kasvaneet Euroopan suurimmaksi kahvialan toimijaksi.

Olemme tarjonneet ensiluokkaista kahvia ja juoma-automaattiratkaisuja jo 1970-luvun alkuvuosista lähtien. Viimeisen 40 vuoden aikana olemme kehittyneet Euroopan nimekkäimmäksi kahvialan toimijaksi. Kaada itsellesi kupillinen herkullista höyryävää ja lukaise tarinamme.

Pelican Rougen tarina alkoi 1800-luvun Antwerpenissä, Belgian sydämessä. Vuonna 1863 Joseph van Leckwijk perusti poikineen pienen kahvipaahtimon, joka toimi aivan uudenlaisella periaatteella. He toimittivat asiakkailleen valmiiksi paahdettua kahvia. Yksinkertainen idea oli menestys ja Pelican Rougen brändistä kehittyi nopeasti erinomaisen laadun ja tasalaatuisuuden symboli.

Allrestaurants - PELICAN ROUGE - Vantaa, FINLANDIA Allrestaurants - PELICAN ROUGE - Vantaa, FINLANDIA Allrestaurants - PELICAN ROUGE - Vantaa, FINLANDIA Allrestaurants - PELICAN ROUGE - Vantaa, FINLANDIA Allrestaurants - PELICAN ROUGE - Vantaa, FINLANDIA
x
X