FIA-CARN (GENERAL)

Allrestaurants - FIA-CARN - Alba Iulia, RUMANIA

Dirección: Lancramnr 9, Alba Iulia, RUMANIA
Teléfono: +40258846996 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://mezelurifia.ro E-Mail: *

S.C. Fia Consulting & Distribution S.R.L. este o companie puternic capitalizată, care a lansat brandul Bogăţiile Transilvaniei, Fia-Carn, în data de 1 aprilie 2013, cu scopul de a produce pentru dumneavoastră o gamă unică de preparate din carne de o calitate superioară, bazată pe reţete din inima Ardealului, dorind să readucă in casele dumneavoastră gustul preparatelor din copilarie.

Pe lângă preparatele realizate cu stricteţe in condiţii de maximă siguranţă alimentară, FIA CARN vă pune la dispoziţie carne refrigerată şi congelată din fermele din România.

S.C. Fia Consulting & Distribution S.R.L. deţine o fabrică modernă care întruneşte toate standardele europene de funcţionare. Tehnologizată cu utilaje de ultimă generaţie cu o capacitate mare de productie, mezeluri şi crud-uscate, fabrica deţine autorizaţia de schimburi intracomunitare (categoria A cu ştampila ovală).

Bazată pe un criteriu bine stabilit, deviza esenţiala constituind-o calitatea, Fia-Carn doreste să vă aducă la cunoştiinţa lipsa MDM-urilor, a înlocuitorilor de carne şi a altor ingrediente dăunatoare din produsele minuţios selecţionate.

Preparatele Fia sunt bazate pe reţete simple, tradiţionale, cu ingrediente naturale, >

Allrestaurants - FIA-CARN - Alba Iulia, RUMANIA Allrestaurants - FIA-CARN - Alba Iulia, RUMANIA Allrestaurants - FIA-CARN - Alba Iulia, RUMANIA Allrestaurants - FIA-CARN - Alba Iulia, RUMANIA Allrestaurants - FIA-CARN - Alba Iulia, RUMANIA
x
X