ROMAQUA GROUP (GENERAL)

Allrestaurants - ROMAQUA GROUP - Boresc, RUMANIA

Dirección: Str. Carpati nr. 46, Boresc, RUMANIA
Teléfono: +40266337425 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://romaqua-group.ro E-Mail: *

ROMAQUA GROUP Borsec, este o companie cu capital integral autohton si privat, infiintata in anul 1998, cu o cifra de afaceri de 145 milioane de euro. In cei peste 16 ani de activitate s-au realizat investitii semnificative insumând peste 220 de milioane de euro, mai ales in tehnologii si echipamente de varf la nivel mondial, in vederea obtinerii de produse la cel mai înalt standard calitativ.

Romaqua Group este o companie pentru un mediu verde. Investitiile directe si indirecte privind protectia mediului se traduc in tehnologii ce conduc la economii de combustibil si energie, reducerea noxelor, deseurilor, etc., in proiecte de mediu, protejarea rezervatiilor naturale, in procesul de recuperare si valorificare a deseurilor rezultate in urma productiei, protectia perimetrelor hidrogeologice, reciclarea interna a preformelor, statii performante de epurare tocmai pentru a garanta evacuarea unei ape curate, management performant al consumului de apa si CO2.

Allrestaurants - ROMAQUA GROUP - Boresc, RUMANIA Allrestaurants - ROMAQUA GROUP - Boresc, RUMANIA Allrestaurants - ROMAQUA GROUP - Boresc, RUMANIA Allrestaurants - ROMAQUA GROUP - Boresc, RUMANIA Allrestaurants - ROMAQUA GROUP - Boresc, RUMANIA
x
X