DEVEKS (GENERAL)

Allrestaurants - DEVEKS - Sofia, BULGARIA

Dirección: Tsar Simeon 121, 1303 Sofia, BULGARIA
Teléfono: +3590897942840 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://deveks.com/ E-Mail: *

BG: Поръчването на продукт от магазина на фирма "Девекс" ООД е много улеснено. След като сте си избрали продукт или продукти и сте ги прибавили към чантата е необходимо да се регистрирате, ако не сте го направили предварително.
При нас регистрацията е много опростена и напълно безплатна. Тя е задължителна, с оглед да Ви улесним при бъдещо пазаруване при нас. Данните от регистрацията, които са строго конфиденциални, ги използваме единствено и само като информация за това на кого и къде да извършим доставката на поръчания продукт или продукти.
В страницата с кошницата ще видите своите данни.
Моля проверете дали личните ви данни и данните за адреса на доставка са верни. Ако сте допуснали грешка, може да направите поправки.
След като сте установили,че всичко е наред с вашите данни, се преминава поръчване. Когато получим вашата поръчка, ние ще Ви се обадим на телефона, който сте ни оставили за контакт, за да я потвърдите.
Ако възникнат някакви въпроси от ваша страна, не се колебайте да ни потърсите. С удоволствие ще ви помогнем.
Приятно пазаруване!

Allrestaurants - DEVEKS - Sofia, BULGARIA Allrestaurants - DEVEKS - Sofia, BULGARIA Allrestaurants - DEVEKS - Sofia, BULGARIA Allrestaurants - DEVEKS - Sofia, BULGARIA Allrestaurants - DEVEKS - Sofia, BULGARIA
x
X