COLOMBANI (GENERAL)

Allrestaurants - COLOMBANI - Ebeltoft, DINAMARCA

Dirección: Erhvervsparken 12, Ebeltoft, DINAMARCA
Teléfono: +4528495132 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://colombani.dk E-Mail: *

I august 2014 drog vi ud på en rejse til Andalusien i Sydspanien, for at opstøve en rigtig god økologisk olivenolie. Vi var drevet af et ønske om at lære en hel masse om olivenolie samt håbet om at finde en rigtig god olivenolie af høj kvalitet, som vi kunne bringe hjem til os selv og vores nærmeste. Så vi begav os ud på et eventyr, intetanende om at denne rejse to år senere, skulle blive til grundlaget for den virksomhed, vi lever af i dag.

Med en adresseliste, en lejet bil og en spansk/dansk parlør ved hånden, kørte vi rundt på de støvede, andalusiske landeveje med endeløse olivenmarker til alle sider og besøgte en lang række forskellige olivenolieproducenter. Efterhånden lærte vi alt hvad der var at vide om produktion og smagning af en god olivenolie.

Allrestaurants - COLOMBANI - Ebeltoft, DINAMARCA Allrestaurants - COLOMBANI - Ebeltoft, DINAMARCA Allrestaurants - COLOMBANI - Ebeltoft, DINAMARCA Allrestaurants - COLOMBANI - Ebeltoft, DINAMARCA Allrestaurants - COLOMBANI - Ebeltoft, DINAMARCA
x
X