GRONSAKS MASTARNA (GENERAL)

Allrestaurants - GRONSAKS MASTARNA - Helsingborg, SUECIA

Dirección: Knut Påls väg 5, 25669 Helsingborg, SUECIA
Teléfono: +46426000500 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://gronsaksmastarna.se E-Mail: *

Producentorganisationen - Nordiska Grönsaksmästarna i ekonomisk förening, består av närmare trettio av regionens bästa odlare. I förening odlas ett brett utbud av grönsaker med högsta kvalitét. Som ekonomisk förening är en av våra uppgifter att samla medlemmarnas utbud och säkerställa att våra medlemmar får en tryggad avsättning och ett marknadsmässigt pris. Alla våra medlemmar har en personlig inloggning till vår webbportal och här kan de se sina avräkningar med aktuella priser, printa ut etiketter och följesedlar och trygga spårbarheten samt läsa om medlems-, och branschaktuell information.

Marknadsbolaget - Grönsaksmästarna Nordic AB, arbetar i första hand med att utveckla, marknadsföra, paketera och distribuera allt som producentorganisationen odlar. I sin helhet hanterar marknadsbolaget produkter från ett hundratal odlare. Bolaget ägs till 80% av Investum Förvaltning AB som ägs av bröderna Peter, Tony och Stefan Tadic. En företagsstruktur som gör Grönsaksmästarna till en stabil samarbetsparter med ett brett kunnande inom frukt, grönt, produktion och detaljhandeln. Marknadsbolaget omsätter drygt 650 miljoner sek och har 45 anställda.

Allrestaurants - GRONSAKS MASTARNA - Helsingborg, SUECIA Allrestaurants - GRONSAKS MASTARNA - Helsingborg, SUECIA Allrestaurants - GRONSAKS MASTARNA - Helsingborg, SUECIA Allrestaurants - GRONSAKS MASTARNA - Helsingborg, SUECIA Allrestaurants - GRONSAKS MASTARNA - Helsingborg, SUECIA
x
X