KORSHAGS (GENERAL)

Allrestaurants - KORSHAGS - Falkenberg, SUECIA

Dirección: Servicevägen 3, 31132 Falkenberg, SUECIA
Teléfono: +46346715757 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://korshags.se E-Mail: *

Korshags är ett familjeföretag i Falkenberg, med en stolt historia & en tro på godare mat från havet. Vi började utveckla vårt sätt att röka fisk i mitten av 1960-talet. Då experimenterade Per-Arne Korshag i ett litet hembyggt rökskåp i sina föräldrars trädgård i ett villakvarter i Falkenberg. Idag röker och gravar vi fortfarande fisk på traditionellt vis, men i en modern produktionsanläggning. Här kan du kika in i vår fabrik.

Rökt och gravad fisk. Riktigt bra råvaror som pinfärsk lax och MSC-märkt sill och makrill är grunden i verksamheten. Utöver rökt och gravad lax, rökt makrill och rökt sill erbjuder vi även såser, röror, patéer och senap. För oss är det självklart att våra produkter baseras på de allra bästa råvarorna och att all produktion sker lokalt i Falkenberg. Våra produkter ska vara enkla att tillreda och lätta att tycka om. Korshags produkter säljs via dagligvaruhandeln, e-handel, restaurang-/storköksgrossister och fiskhamnsgrossister.

Allrestaurants - KORSHAGS - Falkenberg, SUECIA Allrestaurants - KORSHAGS - Falkenberg, SUECIA Allrestaurants - KORSHAGS - Falkenberg, SUECIA Allrestaurants - KORSHAGS - Falkenberg, SUECIA Allrestaurants - KORSHAGS - Falkenberg, SUECIA
x
X