RESTAURANT SUPPLIERS ADVERTISEMENTS - ORIENTAL FOOD

Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA

MONCHERI (GENERAL)

Address: Markë e Njohur, Tirana, ALBANIA
Phone: +355682030942 Mobile: * Fax: *
Website: http://www.moncheri.al Email: *

Mon Chéri synon të jetë prezente kudo brenda dhe jashtë Shqipërisë, të ofrojë produktet e saj cilësore dhe shërbimin unik atje ku ajo ndihet e vlerësu...

Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA
Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA

ALTA (GENERAL)

Address: Alta Center, Tirana, ALBANIA
Phone: +35542477444 Mobile: * Fax: *
Website: http://www.alta.al Email: *

Alta Group është një nga Kompanitë më të mëdha në Shqipëri në sektorin e importit dhe tregëtimit të lëndëve të para dhe pajisjeve për Pastiçeri, Furra...

Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA
Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA

ALBITA (GENERAL)

Address: Autostrada Tr-Dr, km 14, Tirana, ALBANIA
Phone: +355672081360 Mobile: * Fax: *
Website: http://albita.al Email: *

Albita Sh.p.k është nje ndermarje e konsoliduar, e vetmja në vend qe ofron nje larmi produktesh, nga akulloret per bare dhe restorante, me paketim fam...

Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA
Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA

NERANXI (GENERAL)

Address: Tirane- Durres, Km 7, Yrshek, Tirana, ALBANIA
Phone: +35542406500 Mobile: * Fax: *
Website: http://neranxi.al Email: *

Kompania "Neranxi" ka 25 vite që zhvillon aktivitetin e saj në importin dhe përpunimin e lëndëve të para të industrisë ushqimore.Instituti Kulinar Ner...

Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - Viktor - Tirana, ALBANIA
Allrestaurants - Viktor - Pogradec, ALBANIA

BIG MARKET (GENERAL)

Address: Rruga Rinia Road, Pogradec, ALBANIA
Phone: +355456988547 Mobile: * Fax: *
Website: http://www.bigmarket.al Email: *

Mbi 107 Supermarkete dhe 4 Hipermarkete në të gjithë Shqipërinë i shërbejnë sot familjeve shqiptare me mbi 30,000 produkte ekskluzive, me një staf pre...

Allrestaurants - Viktor - Pogradec, ALBANIA Allrestaurants - Viktor - Pogradec, ALBANIA Allrestaurants - Viktor - Pogradec, ALBANIA Allrestaurants - Viktor - Pogradec, ALBANIA Allrestaurants - Viktor - Pogradec, ALBANIA
x
X