RESTAURANT SUPPLIERS ADVERTISEMENTS - MEDITERRANEAN FOOD - ALBANIA

Allrestaurants - NERANXI - Tirana, ALBANIA

NERANXI (GENERAL)

Address: Tirane- Durres, Km 7, Yrshek, Tirana, ALBANIA
Phone: +35542406500 Mobile: * Fax: *
Website: http://neranxi.al Email: *

Kompania "Neranxi" ka 25 vite që zhvillon aktivitetin e saj në importin dhe përpunimin e lëndëve të para të industrisë ushqimore.Instituti Kulinar Ner...

Allrestaurants - NERANXI - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - NERANXI - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - NERANXI - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - NERANXI - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - NERANXI - Tirana, ALBANIA
Allrestaurants - TOPSHOP - Tiranë, ALBANIA

TOPSHOP (GENERAL)

Address: Kulla 'METROPOL' Kati 1, Tiranë, ALBANIA
Phone: +35544514400 Mobile: * Fax: *
Website: http://topshop.al Email: *

Studio Moderna Albania është degë e Studio Moderna Group, një kompani e shtrirë në 22 shtete të Europës Qëndrore dhe Lindore. Në treg që prej mbi 15 v...

Allrestaurants - TOPSHOP - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - TOPSHOP - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - TOPSHOP - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - TOPSHOP - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - TOPSHOP - Tiranë, ALBANIA
Allrestaurants - MIELLTIRANA - Shqiperi, ALBANIA

MIELLTIRANA (GENERAL)

Address: Rruga ”Agim Qarri” Nr. 1” Tirane, Shqiperi, ALBANIA
Phone: +355682034660 Mobile: * Fax: *
Website: http://mielltirana.com Email: *

“Miell Tirana” sh.a. është një fabrikë e specializuar në prodhimin e miellit ushqimor për popullsinë. Ajo është themeluar në Vitin 1995, si rezultat i...

Allrestaurants - MIELLTIRANA - Shqiperi, ALBANIA Allrestaurants - MIELLTIRANA - Shqiperi, ALBANIA Allrestaurants - MIELLTIRANA - Shqiperi, ALBANIA Allrestaurants - MIELLTIRANA - Shqiperi, ALBANIA Allrestaurants - MIELLTIRANA - Shqiperi, ALBANIA
Allrestaurants - MORAVA - Nacionale, ALBANIA

MORAVA (GENERAL)

Address: Kapshticë, km 6, Plase Rr. Muhamet Gjollesha, Nacionale, ALBANIA
Phone: +355692055580 Mobile: * Fax: *
Website: http://mjalte-morava.com Email: *

Kompania jonë është krijuar në vitin 1993 nga z.Gëzim Skermo, por zanafillën e saj e gjejmë më herët.Gëzim Skermo ka filluar punë në 1971 si ndihmës b...

Allrestaurants - MORAVA - Nacionale, ALBANIA Allrestaurants - MORAVA - Nacionale, ALBANIA Allrestaurants - MORAVA - Nacionale, ALBANIA Allrestaurants - MORAVA - Nacionale, ALBANIA Allrestaurants - MORAVA - Nacionale, ALBANIA
Allrestaurants - LUFRA - Lushnje, ALBANIA

LUFRA (GENERAL)

Address: Autostrada Lushnjë-Fier km7 Bishqethem, Lushnje, ALBANIA
Phone: +355689022120 Mobile: * Fax: *
Website: http://lufra.al Email: *

Fabrika e përpunimit të qumështit “Lufra” nisi që në vitin 1992 dhe puna jonë ka ardhur duke u përmirësuar nga ajo kohë. Që në fillimet tona si një pu...

Allrestaurants - LUFRA - Lushnje, ALBANIA Allrestaurants - LUFRA - Lushnje, ALBANIA Allrestaurants - LUFRA - Lushnje, ALBANIA Allrestaurants - LUFRA - Lushnje, ALBANIA Allrestaurants - LUFRA - Lushnje, ALBANIA
x
X