RESTAURANT SUPPLIERS ADVERTISEMENTS - ITALIAN FOOD - ALBANIA

Allrestaurants - CONAD ALBANIA - Kashar, ALBANIA

CONAD ALBANIA (GENERAL)

Address: Autostrada Tirane-Durres, km. 6, Kashar, ALBANIA
Phone: +355694096048 Mobile: * Fax: *
Website: http://conadalbania.al Email: *

Gusht 2006 hapet supermarketi i parë Conad që ndodhet në qëndrën tregtare E.T.C. me sipërfaqe prej 410 m2. Pak muaj më vonë në Janar të vitit 2007 një...

Allrestaurants - CONAD ALBANIA - Kashar, ALBANIA Allrestaurants - CONAD ALBANIA - Kashar, ALBANIA Allrestaurants - CONAD ALBANIA - Kashar, ALBANIA Allrestaurants - CONAD ALBANIA - Kashar, ALBANIA Allrestaurants - CONAD ALBANIA - Kashar, ALBANIA
Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ALBANIA

BIG MARKET (GENERAL)

Address: Rruga Rinia Road, Pogradec, ALBANIA
Phone: +355456988547 Mobile: * Fax: *
Website: http://bigmarket.al Email: *

Mbi 107 Supermarkete dhe 4 Hipermarkete në të gjithë Shqipërinë i shërbejnë sot familjeve shqiptare me mbi 30,000 produkte ekskluzive, me një staf pre...

Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ALBANIA Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ALBANIA Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ALBANIA Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ALBANIA Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ALBANIA
Allrestaurants - MEAL BOX - Tirana, ALBANIA

MEAL BOX (GENERAL)

Address: Rruga Irfan Tomini, Tirana, ALBANIA
Phone: +355697367094 Mobile: * Fax: *
Website: http://mealbox.al Email: *

Meal Box eshte nje pakete mengjesi e gatshme. Ne te perfshihen ushqimet me te shendetshme per mengjes, mjalte, gjalpe, djathe, ullinj, cokokrem.MealBo...

Allrestaurants - MEAL BOX - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - MEAL BOX - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - MEAL BOX - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - MEAL BOX - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - MEAL BOX - Tirana, ALBANIA
Allrestaurants - LUFRA - Lushnje, ALBANIA

LUFRA (GENERAL)

Address: Autostrada Lushnjë-Fier km7 Bishqethem, Lushnje, ALBANIA
Phone: +355689022120 Mobile: * Fax: *
Website: http://lufra.al Email: *

Fabrika e përpunimit të qumështit “Lufra” nisi që në vitin 1992 dhe puna jonë ka ardhur duke u përmirësuar nga ajo kohë. Që në fillimet tona si një pu...

Allrestaurants - LUFRA - Lushnje, ALBANIA Allrestaurants - LUFRA - Lushnje, ALBANIA Allrestaurants - LUFRA - Lushnje, ALBANIA Allrestaurants - LUFRA - Lushnje, ALBANIA Allrestaurants - LUFRA - Lushnje, ALBANIA
Allrestaurants - MONCHERI - Tirana, ALBANIA

MONCHERI (GENERAL)

Address: Markë e Njohur, Tirana, ALBANIA
Phone: +355682030942 Mobile: * Fax: *
Website: http://moncheri.al Email: *

Mon Chéri synon të jetë prezente kudo brenda dhe jashtë Shqipërisë, të ofrojë produktet e saj cilësore dhe shërbimin unik atje ku ajo ndihet e vlerësu...

Allrestaurants - MONCHERI - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - MONCHERI - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - MONCHERI - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - MONCHERI - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - MONCHERI - Tirana, ALBANIA
x
X