RESTAURANT SUPPLIERS ADVERTISEMENTS - ITALIAN FOOD - MACEDONIA

Allrestaurants - DIM KOMERC - Валандово , MACEDONIA

DIM KOMERC (GENERAL)

Address: Каме Полизов 5, 2460 Валандово , MACEDONIA
Phone: +38934381562 Mobile: * Fax: *
Website: http://dimkomerc.com.mk Email: *

Придржувајќи се цврсто до мотото „Квалитетот и безбедноста на производите се наша движечка сила.“ и постојано инвестирајќи во инфраструктурата, технол...

Allrestaurants - DIM KOMERC - Валандово , MACEDONIA Allrestaurants - DIM KOMERC - Валандово , MACEDONIA Allrestaurants - DIM KOMERC - Валандово , MACEDONIA Allrestaurants - DIM KOMERC - Валандово , MACEDONIA Allrestaurants - DIM KOMERC - Валандово , MACEDONIA
Allrestaurants - SUTAS - Скопје, MACEDONIA

SUTAS (GENERAL)

Address: ул. 34 бр. 13, Илинден, 1000 Скопје, MACEDONIA
Phone: +38922531000 Mobile: * Fax: *
Website: http://sutas.com.mk Email: *

Балканска Млекара ДООЕЛ Скопје e oснована во 2012 година како подружница на Sutaş - турскиот водечки бренд за млеко и, генерално, во индустријата на м...

Allrestaurants - SUTAS - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - SUTAS - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - SUTAS - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - SUTAS - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - SUTAS - Скопје, MACEDONIA
Allrestaurants - IZVORVADIN - Skopje, MACEDONIA

IZVORVADIN (GENERAL)

Address: ул. Перо Наков бб , Skopje, MACEDONIA
Phone: +38922551712 Mobile: * Fax: *
Website: http://izvorvadin.com Email: *

Фирмата “ИЗВОР” Вадин дооел Скопје постои и успешно работи од 1992 година. Во нејзини рамки се и: погонот за преработка на морска сол и погонот за про...

Allrestaurants - IZVORVADIN - Skopje, MACEDONIA Allrestaurants - IZVORVADIN - Skopje, MACEDONIA Allrestaurants - IZVORVADIN - Skopje, MACEDONIA Allrestaurants - IZVORVADIN - Skopje, MACEDONIA Allrestaurants - IZVORVADIN - Skopje, MACEDONIA
Allrestaurants - BADZO - Bogdanci, MACEDONIA

BADZO (GENERAL)

Address: St. Marsal Tito, 2/5, Bogdanci, MACEDONIA
Phone: +38934221837 Mobile: * Fax: *
Website: http://badzo.com.mk Email: *

EN "BADZO" DOOEL - Bogdanci was founded in 1992 as a production, trade and service company by Mr. Tome Sapkarov. The company’s dominant activity h...

Allrestaurants - BADZO - Bogdanci, MACEDONIA Allrestaurants - BADZO - Bogdanci, MACEDONIA Allrestaurants - BADZO - Bogdanci, MACEDONIA Allrestaurants - BADZO - Bogdanci, MACEDONIA Allrestaurants - BADZO - Bogdanci, MACEDONIA
Allrestaurants - TINEX - Скопје, MACEDONIA

TINEX (GENERAL)

Address: ул. Васил Ѓоргов, бр.16 влез 1 менсарда 1, 1000 Скопје, MACEDONIA
Phone: +38922727501 Mobile: * Fax: *
Website: http://tinex.com.mk Email: *

Тинекс e малопродажен ланец на супермаркети кој веќе 24 години настојува на своите потрошувачи да им ги понуди најдобрите производи со врвен квалитет ...

Allrestaurants - TINEX - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - TINEX - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - TINEX - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - TINEX - Скопје, MACEDONIA Allrestaurants - TINEX - Скопје, MACEDONIA
x
X