RESTAURANT SUPPLIERS ADVERTISEMENTS - EUROPEAN FOOD - ALBANIA

Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ALBANIA

BIG MARKET (GENERAL)

Address: Rruga Rinia Road, Pogradec, ALBANIA
Phone: +355456988547 Mobile: * Fax: *
Website: http://bigmarket.al Email: *

Mbi 107 Supermarkete dhe 4 Hipermarkete në të gjithë Shqipërinë i shërbejnë sot familjeve shqiptare me mbi 30,000 produkte ekskluzive, me një staf pre...

Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ALBANIA Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ALBANIA Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ALBANIA Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ALBANIA Allrestaurants - BIG MARKET - Pogradec, ALBANIA
Allrestaurants - CONAD ALBANIA - Kashar, ALBANIA

CONAD ALBANIA (GENERAL)

Address: Autostrada Tirane-Durres, km. 6, Kashar, ALBANIA
Phone: +355694096048 Mobile: * Fax: *
Website: http://conadalbania.al Email: *

Gusht 2006 hapet supermarketi i parë Conad që ndodhet në qëndrën tregtare E.T.C. me sipërfaqe prej 410 m2. Pak muaj më vonë në Janar të vitit 2007 një...

Allrestaurants - CONAD ALBANIA - Kashar, ALBANIA Allrestaurants - CONAD ALBANIA - Kashar, ALBANIA Allrestaurants - CONAD ALBANIA - Kashar, ALBANIA Allrestaurants - CONAD ALBANIA - Kashar, ALBANIA Allrestaurants - CONAD ALBANIA - Kashar, ALBANIA
Allrestaurants - TONA - Tiranë, ALBANIA

TONA (GENERAL)

Address: zona industriale, km 1 Korce, Tiranë, ALBANIA
Phone: +35582248535 Mobile: * Fax: *
Website: http://tona.al Email: *

Ne jemi të përkushtuar ti ofrojmë konsumatorit produkte me cilësi të lartë, të shijshme dhe me vlera ushqyese. Udhëhequr nga parimet tona, ne kembëngu...

Allrestaurants - TONA - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - TONA - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - TONA - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - TONA - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - TONA - Tiranë, ALBANIA
Allrestaurants - ZIP MARKET  - Tirana, ALBANIA

ZIP MARKET (GENERAL)

Address: Rruga Zef Jubani, Tirana, ALBANIA
Phone: +355673842417 Mobile: * Fax: *
Website: http://zipmarket.al Email: *

Bli në supermarket dhe shporta do të vij në adresën tuaj nga korieri ynë.Bli online dhe çdo gjë ju vjen në shtëpi në orarin që ju dëshironi.Bli online...

Allrestaurants - ZIP MARKET  - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - ZIP MARKET  - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - ZIP MARKET  - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - ZIP MARKET  - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - ZIP MARKET  - Tirana, ALBANIA
Allrestaurants - SALLAMFIX - Tiranë, ALBANIA

SALLAMFIX (GENERAL)

Address: Lagjja periferike, Rruga Egnatia, Kashar, Tiranë, ALBANIA
Phone: +35542453555 Mobile: * Fax: *
Website: http://sallamfix.al Email: *

Është specialitet i kompanisë "FIX PRO" Sh.p.k. dhe ka një vlerë të lartë ushqimore dhe cilësi të garantuar nga përbërësit e tij dhe nga kushtet e pro...

Allrestaurants - SALLAMFIX - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - SALLAMFIX - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - SALLAMFIX - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - SALLAMFIX - Tiranë, ALBANIA Allrestaurants - SALLAMFIX - Tiranë, ALBANIA
x
X