RESTAURANT SUPPLIERS ADVERTISEMENTS - CATERING - MACEDONIA

Allrestaurants - ZIV - Скоп'є, MACEDONIA

ZIV (GENERAL)

Address: 16-та Македонска Бригада, 1000 Скоп'є, MACEDONIA
Phone: +38923124230 Mobile: * Fax: *
Website: http://ziv.com.mk Email: *

Кон крајот на 1991 година како семеен бизнис, започнавме со работилница за изработка на кашкавал со дневна преработка од 200 литри млеко.Порастот на и...

Allrestaurants - ZIV - Скоп'є, MACEDONIA Allrestaurants - ZIV - Скоп'є, MACEDONIA Allrestaurants - ZIV - Скоп'є, MACEDONIA Allrestaurants - ZIV - Скоп'є, MACEDONIA Allrestaurants - ZIV - Скоп'є, MACEDONIA
Allrestaurants - BUCEN KOZJAK - Куманово , MACEDONIA

BUCEN KOZJAK (GENERAL)

Address: ул. Козјачка бр.11, 1300 Куманово , MACEDONIA
Phone: +38931475230 Mobile: * Fax: *
Website: http://bucenkozjak.mk Email: *

Не секој почеток има и крај, постојат и оние кои што секогаш се вредни сеќавање…Да се потсетиме на нив, а при тоа да акумулираме енергија и да продол...

Allrestaurants - BUCEN KOZJAK - Куманово , MACEDONIA Allrestaurants - BUCEN KOZJAK - Куманово , MACEDONIA Allrestaurants - BUCEN KOZJAK - Куманово , MACEDONIA Allrestaurants - BUCEN KOZJAK - Куманово , MACEDONIA Allrestaurants - BUCEN KOZJAK - Куманово , MACEDONIA
Allrestaurants - ASGHAR - Skopje, MACEDONIA

ASGHAR (GENERAL)

Address: Kole Nedelkovski 12A, 1000 Skopje, MACEDONIA
Phone: +38923154050 Mobile: * Fax: *
Website: http://asghar.mk Email: *

Асгар Консалтантс беше основана со мисија да обезбедува беспрекорни и персонални услуги за нашите клиенти, а за да ја исполниме оваа мисија отворивме ...

Allrestaurants - ASGHAR - Skopje, MACEDONIA Allrestaurants - ASGHAR - Skopje, MACEDONIA Allrestaurants - ASGHAR - Skopje, MACEDONIA Allrestaurants - ASGHAR - Skopje, MACEDONIA Allrestaurants - ASGHAR - Skopje, MACEDONIA
Allrestaurants - KORABTRNICA - Kumanovo, MACEDONIA

KORABTRNICA (GENERAL)

Address: Сместувачки комплекс, Kumanovo, MACEDONIA
Phone: +38976381292 Mobile: * Fax: *
Website: http://korabtrnica.mk Email: *

Брендот „Кораб Трница“ потекнува од далечната 1945 година. Од почетокот на своето постоење, главната дејност била одгледувањето овци, а со тоа и произ...

Allrestaurants - KORABTRNICA - Kumanovo, MACEDONIA Allrestaurants - KORABTRNICA - Kumanovo, MACEDONIA Allrestaurants - KORABTRNICA - Kumanovo, MACEDONIA Allrestaurants - KORABTRNICA - Kumanovo, MACEDONIA Allrestaurants - KORABTRNICA - Kumanovo, MACEDONIA
Allrestaurants - PRIRODENMED - Negotino, MACEDONIA

PRIRODENMED (GENERAL)

Address: Трангенска 7, Negotino, MACEDONIA
Phone: +38978304665 Mobile: * Fax: *
Website: http://prirodenmed.mk Email: *

ПЧЕЛАРСТВО ДОДЕВСКИ е пчеларска фарма која повеќе од 15 години професионално работи со одгледување на медоносни пчели и ги произведува сите пчелни пр...

Allrestaurants - PRIRODENMED - Negotino, MACEDONIA Allrestaurants - PRIRODENMED - Negotino, MACEDONIA Allrestaurants - PRIRODENMED - Negotino, MACEDONIA Allrestaurants - PRIRODENMED - Negotino, MACEDONIA Allrestaurants - PRIRODENMED - Negotino, MACEDONIA
x
X