TUMMY TEA TOX (GENERAL)

Allrestaurants - TUMMY TEA TOX - Ljubljana, SLOVENIA

Address: Verovškova ulica 55a, Ljubljana, SLOVENIA
Phone: +386809982 Mobile: * Fax: *
Website: http://tummyteatox.si Email: *

Ne skrbite dekleta, tu smo za vas. Za vsako od vas bomo poskrbeli in vam pomagali priti v najboljšo formo, z ravnim trebuščkom in prekleto dobrim občutkom. Naš način je z naravnim, varnim in nežnim pristopom doseči največ za dobro počutje vsake izmed nas.

Naš skrbno izdelan paket za hujšanje in čiščenje, je posebej zasnovan tako, da ti pomaga z detox dieto in te pripelje do zastavljenega cilja. Namenjen je vsem, ki si želite prevetriti svoje navade in razvade, odkriti nove zaloge energije, očistiti svoje telo strupov in se pomladiti.

Zato zaupamo zdravilnim koristim naravnih sestavin in delimo prepričanje, da človekovo dobro počutje izhaja iz harmonije telesa, uma in duha. Za prenos te ideje v izzive sodobnega časa, smo razvili izdelke, ki izpolnjujejo ta cilj. Upam, da ti bodo všeč.

Allrestaurants - TUMMY TEA TOX - Ljubljana, SLOVENIA Allrestaurants - TUMMY TEA TOX - Ljubljana, SLOVENIA Allrestaurants - TUMMY TEA TOX - Ljubljana, SLOVENIA Allrestaurants - TUMMY TEA TOX - Ljubljana, SLOVENIA Allrestaurants - TUMMY TEA TOX - Ljubljana, SLOVENIA
x
X