BARISTAKEPZES (GENERAL)

Allrestaurants - BARISTAKEPZES - Budapest, HUNGARY

Address: Madach Imre ut 3., 1075 Budapest, HUNGARY
Phone: +36303957867 Mobile: * Fax: *
Website: http://baristakepzes.hu Email: *

Amellett, hogy jó kávét adunk el az embereknek, a barista iskolát azzal a céllal indítottuk, hogy a specialty kávékultúrát elterjesszük Magyarországon is és a baristák mellett a kávék iránt érdeklődő laikusok is minőségi, finom kávékkal kápráztassák el az ismerőseiket.

Egy biztos az alábbi dolgokban kiemelkedőek vagyunk:Magas minőségű alapanyagokkal oktatunk, mely jelen esetben ugyanazt a Racerbeans Coffee és Workshop Coffee Co. által biztosított kávékat jelenti, amit az üzleteinkben is használunk.Professzionális gépekkel és örlőkkel tanulhatod a kávékészítés fortélyait: Sanremo Verona RS, Compak F8 és F10 örlők, Compak R120-as filterörlő stb.

Nincs létszám minimumunk - már egyetlen embertől is indítunk képzéseket és a maximum is négy fő és bár a mi részünkről ez őrültségnek hangozhat, de: a kevesebb, jobb! Szeretnénk a lehető legtöbb időt tudnánk szánni minden egyes tanulónkra!

Allrestaurants - BARISTAKEPZES - Budapest, HUNGARY Allrestaurants - BARISTAKEPZES - Budapest, HUNGARY Allrestaurants - BARISTAKEPZES - Budapest, HUNGARY Allrestaurants - BARISTAKEPZES - Budapest, HUNGARY Allrestaurants - BARISTAKEPZES - Budapest, HUNGARY
x
X