H.A. HANSSEN (GENERAL)

Allrestaurants - H.A. HANSSEN  - Mo i Rana, NORWAY

Address: Postboks 3212, 8603 Mo i Rana, NORWAY
Phone: +4775133700 Mobile: * Fax: *
Website: http://hahanssen.no Email: *

H.A. Hanssen AS ble etablert i 1908 på Storforshei i Rana kommune. Firmaet ble etter hvert flyttet til Mo sentrum, og er drevet som en familiebedrift gjennom tre generasjoner Hanssen.
I dag driver virksomheten med produksjon, salg og distribusjon fra Fabrikkveien i Mo i Rana. Fast ansatte entusiaster og sesongvikarer utfører arbeid tilsvarende 26 årsverk. Til sammen omsettes det kjøtt og smakfulle kjøttvarer til dagligvare og storhusholdning for over 70 millioner kroner pr. år.
Vi har den holdningen at råvarene som benyttes i vår produksjon skal være av norsk opprinnelse. Landet vårt har unike og naturgitte forutsetninger som det er verdt å ta vare på. Kombinert med gamle og ærverdige tradisjoner har vi et glimrende utgangspunkt for å skape gode matopplevelser. De ansatte hos oss, flesteparten kvinner, har gjennom årene opparbeidet seg en solid erfaring og fagkunnskap det står respekt av. Vi vektlegger smak og nytelse når nyheter i vårt sortiment skal presenteres.

Allrestaurants - H.A. HANSSEN  - Mo i Rana, NORWAY Allrestaurants - H.A. HANSSEN  - Mo i Rana, NORWAY Allrestaurants - H.A. HANSSEN  - Mo i Rana, NORWAY Allrestaurants - H.A. HANSSEN  - Mo i Rana, NORWAY Allrestaurants - H.A. HANSSEN  - Mo i Rana, NORWAY
x
X