POWER (GENERAL)

Allrestaurants - POWER - Råholt, NORWAY

Address: Trondheimsveien 266, 2070 Råholt, NORWAY
Phone: +4721004000 Mobile: * Fax: *
Website: http://power.no Email: *

POWER er Nordens nye elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk.
POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge.
I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.
Vi kaller butikkene våre POWER-butikker og de er fylt opp av ENGASJERTE medarbeidere, et GIGANTISK produktutvalg – og alltid OPPDATERTE nettpriser. Prisroboten skanner markedet og oppdaterer prisene på nett og på digitale prisskilt i våre POWER-butikker.

POWER Norge AS er et selskap eid av POWER International. POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige. Som et nordisk konsern har vi stordriftsfordeler og er kostnadseffektive, som kommer kundene til gode i form av lave priser.
Å jobbe i POWER betyr å ta del i kulturen som består av MOT, GLEDE og BEGEISTRING. En POWER-medarbeider har MOT til å gå foran, kan GLEDE seg over kollegaenes suksess og BEGEISTRE kundene med kunnskap om teknologi.
Vi vet nemlig at mange trenger hjelp til å ta i bruk sin nye mobiltelefon, aktivitetsklokke – eller det nye smart-kjøleskapet. POWER er der for å hjelpe. Fordi POWER kan teknologi.
Se hele utvalget på POWER.no, eller besøk et av våre POWER-butikk. I 2017 skal vi nemlig åpne POWER-butikker i alle landets fylker.

Allrestaurants - POWER - Råholt, NORWAY Allrestaurants - POWER - Råholt, NORWAY Allrestaurants - POWER - Råholt, NORWAY Allrestaurants - POWER - Råholt, NORWAY Allrestaurants - POWER - Råholt, NORWAY
x
X