STENBAKS (GENERAL)

Allrestaurants - STENBAKS - Fagernes, NORWAY

Address: Tingnesvegen 7, 2900 Fagernes, NORWAY
Phone: +4790155625 Mobile: * Fax: *
Website: http://stenbaks.no Email: *

STENBAKS AS har tradisjon langt tilbake, som tilbyder av kvalitetsprodukter.
Vårt opphav hadde sine røtter i Valdres, Østerdalen, Gudbrandsdalen og Målselv, der budeier og matkjerringer fikk frem produkter som var viden ettertraktet. Og dette var ikke tilfeldig , for selv om det var tunge tider for gode råvarer og vanskelig distribusjon, så klarte de med vilje og pågang å få frem det beste av ost, syltetøy og bakverk.Når de kom med sine drakjærrer fylt med naturens goder, var torget i byen en god salgsplass. Selv rundt 1900- tallet var det kunder som forstod og betalte prisen for kvalitet.Ja, slik var det den gang. Men hva nå?
Vi i STENBAKS AS jobber ufortrødent videre med kvalitet, og vi må hver dag
ut å ”misjonere” for de rene og gode produkter. Dette kan til tider by på tøffe
utfordringer, men ”Hvorfor være stor når vi er lykkelig som liten?”.
Nå i en moderne verden, må også vi med en masse tradisjon, forholde oss til de spilleregler som er lagt, men vår kulturarv står fast. I dag spenner vårt engasjement i STENBAKS langt ut over det opprinnelige. Vi er store på te med et stort og mangfoldig sortiment av rene og trygge produkter, er godt etablerte som leverandør til helsekost. Vi føler oss også trygge som tilbyder av saft og syltetøy, laget etter den gamle orginale oppskrift.Våre krafter, supper og sauser er tidsriktige, med en utsøkt smak og er samtidig glutenfrie. Kvaliteten på vår serie av hermetikk, som består av mais og ananas, er særdeles god.
Men, kvalitet er ikke nok, vi må også ha ” spiselige ” priser.

Allrestaurants - STENBAKS - Fagernes, NORWAY Allrestaurants - STENBAKS - Fagernes, NORWAY Allrestaurants - STENBAKS - Fagernes, NORWAY Allrestaurants - STENBAKS - Fagernes, NORWAY Allrestaurants - STENBAKS - Fagernes, NORWAY
x
X