BOLINA (GENERAL)

Allrestaurants - BOLINA - Stabekk, NORWAY

Address: Gamle Drammensvei 38, 1369 Stabekk, NORWAY
Phone: +4767536145 Mobile: * Fax: *
Website: http://bolina.no Email: *

I 40 år drev far og sønn Borge jernvarehandel på et av Stabekks butikkhjørner. I dag har tredje generasjon omskapt stedet til en levende livsstilsbutikk. På slutten av 80-tallet forvandlet jernvarebutikken seg til en interiørbutikk med gaver, gardiner, interiør og kuriøst nok, reseptfrie apotekvarer. Hanne drev butikken sammen med foreldrene mens Cathrine studerte Fine Arts i San Francisco. De senere årene har foreldrene trukket seg tilbake mens Hanne og Cathrine har skapt om forretningen til en livsstilsbutikk med interiør, nye & gamle møbler, smykker, sko og klær.

Bolina er stedet interiørstylistene henvender seg for å få nye ideer. Butikken er under kontinuerlig forandring, ønsker ikke å tilhøre en spesiell stil, men er åpen for alt og stadig på jakt etter noe nytt. På Bolina elsker vi kontraster og liker sammensetningen av nytt og gammelt. Dyrt og billig, basevarer og unika, vintage og design. Det er sammensetningen som er Bolina, og som gjør at alle kan sette sammen sitt eget personlige hjem, stil og garderobe. For å holde seg oppdatert på de siste trender og moter reiser søstrene jevnlig på messer i Paris, London og København.

Allrestaurants - BOLINA - Stabekk, NORWAY Allrestaurants - BOLINA - Stabekk, NORWAY Allrestaurants - BOLINA - Stabekk, NORWAY Allrestaurants - BOLINA - Stabekk, NORWAY Allrestaurants - BOLINA - Stabekk, NORWAY
x
X