RICO (GENERAL)

Allrestaurants - RICO - Darda, CROATIA

Address: Kudeljara 1A, 31326 Darda, CROATIA
Phone: +38531740222 Mobile: * Fax: *
Website: http://rico.hr Email: *

Dragi prijatelji, putem ove web stranice želimo Vas na kratak i zanimljiv način upoznati s linijom RICO sokova od jabuka, pružiti uvid u bitne segmente naše radne filozofije te način prerade jabuka u sokove jedinstvenog okusa i mirisa. Od osnutka naše tvrtke 1992. godine i poslova vezanih uz maloprodaju do danas kada imamo poziciju respektabilnog cestovnog prijevoznika i pružatelja logističkih usluga u regiji te proizvođača voća i prirodnih sokova, izuzetno važna nam je bila izgradnja korektnih odnosa s poslovnim partnerima na svim razinama te zadovoljstvo kupaca našim uslugama i proizvodima.

Ulaganjem u podizanje vlastitog voćnjaka, a potom u izgradnju preradbenih kapaciteta, tvrtka se aktivno uključila u procese i trendove koji se zalažu za poboljšanje kvalitete života kroz održivo gospodarstvo i zaštitu okoliša. Uskom suradnjom sa znanstvenim institucijama i lokalnim proizvođačima, kontinuirano unapređujemo rad u našim voćnjacima i osiguravamo najbolje od plodova prirode za naše sokove.

Allrestaurants - RICO - Darda, CROATIA Allrestaurants - RICO - Darda, CROATIA Allrestaurants - RICO - Darda, CROATIA Allrestaurants - RICO - Darda, CROATIA Allrestaurants - RICO - Darda, CROATIA
x
X