MAX MORIS (GENERAL)

Allrestaurants - MAX MORIS - Split, CROATIA

Address: Sestara Karmelicanki 11, Split, CROATIA
Phone: +35821453450 Mobile: * Fax: *
Website: http://max-moris.hr Email: *

Tvrtku Max & Moris d.o.o. utemeljio je 1991. godine u Splitu gospodin Ljubo Parmač, a ime je dobila po njegovim sinovima Maxu i Morisu. U početku je cjelokupno poslovanje bilo smješteno u obiteljskoj kući utemeljitelja da bi se napornim radom, a time i povećanim obujmom posla, prodajni salon premjestio u poslovni prostor površine 70 metara četvornih. Za to se vrijeme proizvodnja i dalje zadržala u prostorima obiteljske kuće osnivatelja.

Misija poslovanja je, od samih početaka bila, pružiti stolarima kompletan servis, te se sa sigurnošću može kazati kako je tvrtka Max & Moris začetnik takve ideje na ovim prostorima. Kvaliteta proizvoda i usluga, uz marljiv rad i brojna odricanja rezultirali su, ne samo opstankom ove nekad male obiteljske tvrtke na turbulentnom tržištu, već i izravno utjecali na njezin kontinuirani rast. Daljnjim razvitkom, poslovanje je zahtijevalo veći prostor, stoga tvrtka 1998. godine prodajni salon seli u prostor površine 300 metara četvornih.

Allrestaurants - MAX MORIS - Split, CROATIA Allrestaurants - MAX MORIS - Split, CROATIA Allrestaurants - MAX MORIS - Split, CROATIA Allrestaurants - MAX MORIS - Split, CROATIA Allrestaurants - MAX MORIS - Split, CROATIA
x
X