VIDOVIC (GENERAL)

Allrestaurants - VIDOVIC - Radoboj, CROATIA

Address: Jazvine 16, 49232 Radoboj, CROATIA
Phone: +385913490610 Mobile: * Fax: *
Website: http://vidovic.hr/ Email: *

Obrt posluje na adresi Jazvine 16, Radoboj. Položaj proizvodnog pogona izrazito je povoljan, s obzirom na neposrednu blizinu autoceste Zagreb- Macelj, što omogućava lakši transport gotovih proizvoda, ali i jednostavniju dopremu potrebnih sirovina. Postojeća hala nalazi se uz glavnu cestu te služi isključivo za proizvodnju, bez dodatnih uredskih ili prodajnih prostorija. Danas obrt Vidović ima stalno zaposlenih 9 djelatnika, većina radnika je u proizvodnji, dok poslove prodaje, marketinga te upravljanja ljudskim resursima obavlja vlasnik obrta, koji većinu radnog vremena provodi također u proizvodnji. Poslove računovodstva i financija obavlja vanjska tvrtka. Unatoč krizi koja je pogodila obrt početkom 2005. kada je izgubio glavnog kupca, te se produbila 2008. godine kada je globalna kriza zahvatila i ugostiteljsku industriju, nije otpušten niti jedan radnik. Unatoč blagom padu prihoda u posljednje dvije godine, obrt redovito podmiruje svoje obveze i planira širenje na nova tržišta. Općenito financijsko stanje u protekle tri godine je stabilno.

Obrt "Vidović" počeo je s radom 10. veljače 1993. godine, kao obrt za proizvodnju metalnih konstrukcija, proizvodnju i popravak rashladne ventilacijske opreme, elektroinstalacijske radove, popravak električnih aparata za kućanstvo, opće mehaničke radove te trgovinu na veliko i malo. S vremenom je poslovanje raslo te je obrt zaposlio nekoliko novih djelatnika i preselio u novi pogon. Od 2008., obrt je doregistriran za obavljanje poslova proizvodnje električnih aparata za kućanstvo te od 2010. za obavljanje ostalih specijaliziranih građevinskih djelatnosti.

Allrestaurants - VIDOVIC - Radoboj, CROATIA Allrestaurants - VIDOVIC - Radoboj, CROATIA Allrestaurants - VIDOVIC - Radoboj, CROATIA Allrestaurants - VIDOVIC - Radoboj, CROATIA Allrestaurants - VIDOVIC - Radoboj, CROATIA
x
X