PAULIG PROFESSIONAL (GENERAL)

Allrestaurants - PAULIG PROFESSIONAL - Helsinki, FINLAND

Address: Satamakaari 20, FI-00980 Helsinki, FINLAND
Phone: +358207370005 Mobile: * Fax: *
Website: http://pauligprofessional.com/ Email: *

Paranna asiakaspalvelua ja -tyytyväisyyttä toimivalla kahviratkaisulla, johon sisältyy kahvit, kahvilaitteet, tarvikkeet ja kalusteet erilaisiin myymälä- ja odotustiloihin. Lisääntyneen asiakastyytyväisyyden lisäksi voit saada helposti lisämyyntiä kahvituspalveluiden avulla: asiakkaat viihtyvät myymälässä pidempään ja löytävät enemmän ostettavaa kahvikupin äärellä. Meiltä saat myös tarvittaessa erilaiset myynninedistämismateriaalit kahvitustilaan. Tarjoa tuoretta kahvia tuoreista pavuista vaivattomasti kupillinen kerrallaan, helposti vain nappia painamalla.

Olemme suunnitelleet myymälä- ja odotustiloihin helpon kokoinaisratkaisun, johon kuuluu kaikki tarvittava laitteista raaka-aineisiin ja huoltosopimuksiin. Tutustu MyMoment-konseptiimme Office ja Store-asiakkaille!

Allrestaurants - PAULIG PROFESSIONAL - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - PAULIG PROFESSIONAL - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - PAULIG PROFESSIONAL - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - PAULIG PROFESSIONAL - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - PAULIG PROFESSIONAL - Helsinki, FINLAND
x
X