LAULUMAA (GENERAL)

Allrestaurants - LAULUMAA - Lahti, FINLAND

Address: Takojankatu 5, 15800 Lahti, FINLAND
Phone: +35838828220 Mobile: * Fax: *
Website: http://laulumaa.fi Email: *

Laulumaa Huonekalut Oy on suomalainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistuttaa korkealaatuisia kalustesarjoja kaikkiin kodin tiloihin. Laulumaa on tunnettu laadustaan sekä selkeälinjaisista ja ajattomista kalusteperheistään joiden käyttötarkoitus on tarkkaan mietitty suomalaisen kuluttajan tarpeisiin.

Jatkuva tuotekehitys ja oma suunnitteluosastomme Lahdessa takaavat yksilöllisen, ajattoman ja arjessa toimivan muotoilun, joka kestää kulutusta ja miellyttää silmää. Suunnittelun perustana ovat konstailematon, skandinaavinen muotoilu ja tarkoituksenmukaisuus. Tuoteperheet on suunniteltu sopimaan kuluttajien erilaisiin tarpeisiin, tiloihin ja elämäntilanteeseen. Tarkkaan valitut ja testatut korkealaatuiset materialaait sekä jatkuva laadunvalvonta takaavat kuluttajalle turvallisen ja pitkäikäisen kalusteen, joka kulkee arjessa mukana.

Kotimaisuus on vahva tekijä Laulumaa –tuotemerkissä. Valtaosa Laulumaan mallistoista tuotetaan myös Suomessa. Valmistuksen keskeinen lähtökohta on tuotteiden vähäinen ympäristörasitus koko niiden elinkaaren ajan. Päämääränä pidämme kalusteen pitkää käyttöikää. Pyrimme toteuttamaan sekä teknisesti kestäviä että esteettisesti pitkäikäisiä tuotteita.

Allrestaurants - LAULUMAA - Lahti, FINLAND Allrestaurants - LAULUMAA - Lahti, FINLAND Allrestaurants - LAULUMAA - Lahti, FINLAND Allrestaurants - LAULUMAA - Lahti, FINLAND Allrestaurants - LAULUMAA - Lahti, FINLAND
x
X