MILK PACT (GENERAL)

Allrestaurants - MILK PACT - Com. Livezeni, ROMANIA

Address: Principala 276, Com. Livezeni, ROMANIA
Phone: +40265268408 Mobile: * Fax: *
Website: http://milkpact.ro Email: *

Firma Milkpact a fost înfiintata în 1994 ca firma mixta Româno-Olandeza, cu capital privat, pentru a realiza în România un produs necesar la fabricarea înghetatei brichetate: glazurile de ciocolata pentru înghetata. În Aprilie 1995 se începea activitatea prin livrarea, catre prima fabrica de înghetata modernizata din România, a glazurii de ciocolata pentru înghetata, sub denumirea " Icepact". Din anul 2006 productia se desfasoara în constructia noua din localitatea Livezeni, limitrofa orasului Târgu Mures. Fabrica noua a firmei Milkpact, realizata prin utilizarea tehnicilor moderne de constructie, permite optimizarea fluxului tehnologic, introducerea metodelor de control calitativ si, desigur, cresterea productivitatii.
Cladirea cuprinde spatii de productie, depozite frigorifice, spatii anexe productiei, birouri, corpuri sanitare, etc. pe o suprafata totala de 1400 mp. Productia, având la baza un flux tehnologic modernizat, se desfasoara în spatiile amenajate corespunzator activitatilor de industrie alimentara si în conformitate cu legislatia nationala si comunitara privind igiena si siguranta produselor alimentare, respectiv cu aplicarea principiilor de management al calitatii si HACCP.
Pentru a face fata unei competitii crescânde, pentru a largi baza de desfacere a produselor si pentru a penetra segmente de piata suplimentare, s-au dezvoltat aproape în fiecare an noi categorii de produse, ca de exemplu: glazurile de fructe pentru înghetata, cuverturile de cacao pentru biscuiti si napolitane, cuverturi pentru bomboane de ciocolata, glazuri albe cu arome exotice pentru înghetata, cuverturi de cacao si alba pentru cofetarii si patiserii sau cremele tartinabile cu cacao, arahide si alune. Toate aceste produse au fost create pe baza unor retete proprii, realizate cu materii prime pretentioase, avizate si testate în laborator si, în final, utilizte si apreciate de clientii nostrii.
În filozofia firmei un loc important este dedicat clientilor "mici", adica laboratoarelor de cofetarie si patiserie, brutariilor si unitatilor similare. Pentru deservirea acestora firma a creat o retea de distributie prin colaborare cu distribuitori nationali sau zonali, respectiv un sistem propriu de distributie, cu masini de transport de medie capacitate. Prin aceasta retea, care functioneaza de 9 ani de zile, anual se distribuie 700-800 tone de produse pe o arie geografica ce cuprinde aprope toata tara.
Desigur si clientii "mari", adica fabricile de înghetata, producatorii de napolitane si biscuiti, procesatorii de bomboane etc., îsi ocupa locul binemeritat în inima afacerii Milkpact. Valorificarea produselor noastre catre acesti consumatori industriali este realizata de departamentul de vânzari.
Numarul de angajati este 21 cu care, in 2007 cifra de afaceri s-a ridicat la 1,8 milioane Euro, realizata prin vânzarea a 1400 tone produse. Ca urmare a principiilor economice si de fiscalitate asumate, societatea noastra nu are datorii si restante catre stat sau asigurari sociale si are un flux finaciar sanatos care îi prmite plata tuturor obligatiilor la termen.

Allrestaurants - MILK PACT - Com. Livezeni, ROMANIA Allrestaurants - MILK PACT - Com. Livezeni, ROMANIA Allrestaurants - MILK PACT - Com. Livezeni, ROMANIA Allrestaurants - MILK PACT - Com. Livezeni, ROMANIA Allrestaurants - MILK PACT - Com. Livezeni, ROMANIA
x
X