RO MEAT PROD SRL (GENERAL)

Allrestaurants - RO MEAT PROD SRL - Amara, ROMANIA

Address: Libertatii 36 A, 927020 Amara, ROMANIA
Phone: +40243266023 Mobile: * Fax: *
Website: http://romeat.ro Email: *

Deviza "Calitate şi siguranţă alimentară" stă la baza existenţei şi desfăşurării activităţii in cadrul RO MEAT PROD. Prin conceptele de management al calităţii şi analiza riscurilor în punctele critice de control, a fost realizat un sistem eficient de asigurare a calităţii şi de control cu măsuri pentru toate nivelurile de producţie şi comercializare. Calitatea este asigurată pe tot lanţul alimentar de la creşterea animalelor, mijloace de hrănire, transport, abatorizare, tranşare, pâna la vitrina frigorifica a comerciantului, pe principiul 'de la fermă la furculiţă'. RO MEAT PROD, cu ajutorul experienţei acumulate prin filialele din Germania si Belgia in domeniul tranşării cărnii de porc şi de vită, execută operaţiuni de tranşare de la jumătăţi până la bucăţi, intr-o gamă diversificată prezentată în acest catalog. RO MEAT PROD este un furnizor fidel de carne proaspătă şi congelată de porc şi vită, atât pentru procesatorii de carne, cât şi pentru comercianţii cu amănuntul. RO MEAT PROD s-a infiintat in anul 1994 ca societate cu raspundere limitata,avand ca obiect de activitate principal transarea carnii de porc si vita. In anul 1996,societatea a finalizat investitiile in domeniul industrializarii carnii de porc si vita,punand in functiune un abator de sacrificare porcine si bovine,sectie de transare carne porc si vita si sectie de procesare a carnii,realizand o gama diversificata de preparate din carne. Din anul 1999 societatea deschide o filiala cu sediul in Germania , avind ca obiect de activitate executarea de lucrari in domeniul industrializarii carnii de porc si vita , pe baza contractelor de lucrari cu parteneri germani. Mergând pe aceeasi linie a transarii carnii de porc si vita , societatea isi extinde activitatea deschizind o noua filiala in Belgia , pentru executarea operatiunilor de transare porc si vita la standardele impuse de Uniunea Europeana. Activitatea din Germania si Belgia s-a realizat la standardele de calitate si productivitate a muncii specifice Uniunii Europene si a contribuit in mod decisiv la dezvoltarea cunostintelor si a experientei necesare in acest domeniu. Înțelegând impactul presiunii concurentiale , datorita dezvoltarii schimburilor comerciale cu terte tari , a integrarii in UE si a eliminarii totale sau partiale a barierelor tarifare si netarifare, RO MEAT PROD a pus in funcțiune in anul 2006 o unitate moderna de transare carne porc si vita la standardele de calitate si productivitate a muncii specifice Uniunii Europene.
Din anul 2007 unitatea este acreditata pentru schimburi intracomunitare,aceasta fiind capabila sa satisfaca cele mai exigente cerinte la standardele europene de calitate. Societatea are implementat Sistemul de Igiena si Siguranta Alimentara ISO 22000 si Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001. Sistemul de Management al calitatii a determinat o selectie riguroasa a furnizorilor de materii prime asigurandu-se in acest fel deviza societatii "Calitate si Siguranta Alimentara".

Allrestaurants - RO MEAT PROD SRL - Amara, ROMANIA Allrestaurants - RO MEAT PROD SRL - Amara, ROMANIA Allrestaurants - RO MEAT PROD SRL - Amara, ROMANIA Allrestaurants - RO MEAT PROD SRL - Amara, ROMANIA Allrestaurants - RO MEAT PROD SRL - Amara, ROMANIA
x
X