AGRANA (GENERAL)

Allrestaurants - AGRANA - Bucuresti, ROMANIA

Address: Şoseaua Străuleşti, nr. 178 - 180, sector 1, Bucuresti, ROMANIA
Phone: +40372381000 Mobile: * Fax: *
Website: http://agrana.ro Email: *

EN: In 1998, AGRANA Zucker A.G. Austria started to invest in Romania. Nowadays, AGRANA runs two sugar factories in Roman and in Buzau as well as one starch factory in Tandarei. In 2005 all the sugar factories merged for an efficient management and administration, and therefore SC AGRANA Romania SA was founded.
The main activity of the company is sugar production out of imported raw sugar and sugar out of sugar beet. AGRANA is one of the most important sugar supplier for the sweetener and soft drink industry, for the international retailing, but especially for the local retailers from the small towns and villages in the whole country.
Our sugar beet production is located in Roman, Neamt County. The factory with its sugar beet processing is the most significant partner for thousands of beet producers and land owners in the Eastern Romania starting from the Ukrainian border down to the South in Galati County. AGRANA specialists inform over the whole year the farmers by presenting them general agro-technical information and give them support to develop the arable crop cultivation. The most import matter is that AGRANA wants to bring the soil structure back to a favorable sanitary level. The company intention is, to bring the Romanian sugar beet crop at a competitive level in Europe.

RO: În 1998, compania AGRANA Zucker A.G. a demarat investiţii în industria zahărului şi amidonului din România. În momentul de faţă compania AGRANA deţine o fabrică de zahăr în Roman şi una în Buzău, precum şi o fabrică de amidon în Ţăndărei.
În anul 2005 fabricile de zahăr au optat pentru o administrare și un management mai eficient și astfel a fost înființată compania SC AGRANA Romania S.A.
Activitatea principală a companiei este producerea de zahăr, atât din zahăr brut importat cât și din sfeclă de zahăr. AGRANA Romania este unul dintre cei mai importanți furnizori de zahăr pentru îndulcitori și pentru industria băuturilor răcoritoare, pentru vânzarea zahărului cu amănuntul pe plan internațional, dar mai ales, este un furnizor pentru comercianții care vând zahărul cu amănuntul în orașele mici și satele din întreaga țară.
Unitatea de producție a zahărului obținut din sfeclă de zahăr este situată în Roman, județul Neamț. Fabrica de zahăr Agrana din Roman este partenerul cel mai important pentru mii de cultivatori de sfeclă de zahăr și pentru proprietarii de terenuri agricole din estul României, de la granița cu Ucraina până la Galați în sud. Specialiștii companiei AGRANA prezintă informații agro-tehnice generale și în același timp acordă sprijin agricultorilor în vederea dezvoltării culturilor arabile. Una dintre cele mai importante preocupări ale fabricii este să redea solului o structura favorabilă din punct de vedere sanitar. Unul din obiectivele companiei AGRANA România este de a aduce cultura românească de sfeclă de zahăr la un nivel competitiv în Europa.

Allrestaurants - AGRANA - Bucuresti, ROMANIA Allrestaurants - AGRANA - Bucuresti, ROMANIA Allrestaurants - AGRANA - Bucuresti, ROMANIA Allrestaurants - AGRANA - Bucuresti, ROMANIA Allrestaurants - AGRANA - Bucuresti, ROMANIA
x
X