ADELA (GENERAL)

Allrestaurants - ADELA - Plovdiv, BULGARIA

Address: Vasil Levsky 10, 4003 Plovdiv, BULGARIA
Phone: +35932962173 Mobile: * Fax: *
Website: http://adelafood.com/ Email: *

BG:
Историята започва през 1993 г. когато се роди идеята за Адела. Оттогава насам неуморно работим, за да представим един по-добър продукт.
Започнахме да отглеждаме зеленчуците, вместо да ги купуваме. Създадохме отдел, който да следи качеството от момента на засяване до рафта в магазина. Работихме дълго върху рецептите и създадохме продукти без консерванти и изкуствени овкусители и оцветители. Разработихме си собствено know-how, което ни отличава от другите производители.
Знаем колко е важно да се развиваме и да бъдем в крак с новите технологии и това личи в новата ни фабрика, построена и оборудвана през 2013 г. Партньорите ни извън пределите на България ценят това, а ние като компания, която държи на българското, се стараем да запазим частичката от националната кухня във всеки наш продукт.

Allrestaurants - ADELA - Plovdiv, BULGARIA Allrestaurants - ADELA - Plovdiv, BULGARIA Allrestaurants - ADELA - Plovdiv, BULGARIA Allrestaurants - ADELA - Plovdiv, BULGARIA Allrestaurants - ADELA - Plovdiv, BULGARIA
x
X